Gå til sidens hovedinnhold

Lager mat kun iført undertøy

Lady Gaga er kjent for sine minimale antrekk, men nå avslører hun at hun liker å lage middag kun iført undertøy og stilletthæler.

(BIIPMAG): Den populære New York-jenta, som er aktuell med sin nye singel «Kaboom», liker å lage mat lettkledd:

Kun stilletter og undertøy
Lady Gaga forteller at hun pleide å lage middag til kjæresten på en spesiell måte:

- Jeg pleide å lage middag til kjæresten min i undertøyet og stilletthæler. Og han pleide å si ting som «Baby, du er så sexy» og jeg svarte «Ta noen kjøttboller», sier hun ifølge Female First

Pop i 2009?
22-åringen fra New York har endelig fått sitt gjennombrudd som sanger etter mange års prøving og feiling. Nå har MTV stor tro på at Lady Gaga kommer til å gjøre det stort i 2009 og bli en «It-girl» i popmusikkverdenen:

- Albumet hennes, The Fame, har blitt en verdensomspennende hit og hun har jobbet med artister som Pussycat Dolls og også trolig inspirert Christina Aguileras nåværende look.

Les også:
- Har lært å overleve som artist
Norsk video topper YouTube
Se opp for Kat DeLuna
- Mer sex i låtene

Kaboom!
Etter å ha sluppet hitsingler som «Just Dance» og «Pokerface» er det nå mulig å høre Lady Gagas nyeste singel «Kaboom», som er en sang med raskt tempo der Kalenna bidrar.

Det er usikkert om denne sangen er nytt materiale fra Gagas nye album eller om den er tatt fra ubrukt materiale tilkoblet debutalbumet «The Fame».

På turné
For tiden er 22-åringen i Storbritannia for å turnere sammen med The Pussycat Dolls. Deretter vil hun reise tilbake til USA for å opptre på en rekke steder:

- Et mobilt museumshow. Jeg ser på det jeg gjør som et Andy Warhol-konsept: pop «performance»-kunst, multimedia, mote, teknologi, video og film. Når alt kommer sammen blir det et mobilt museumshow, forklarer teatralske Gaga ifølge MTV.

Hva synes du om Lady Gaga og «Kaboom»? Kommentér nederst!

Hør Lada Gaga feat Kalenna «Kaboom» her:

HTML EMBED

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken