Gå til sidens hovedinnhold

Ser du hvem det er?

Det tok litt tid før publikum skjønte hvem som opptrådte for dem.

HTML EMBED

(SIDE2): Stort sett er Lady Gaga å se omgitt av livvakter eller på store stadionscener. Men hun vet også å benytte sjansen og spille på små intime klubber, dersom sjansen byr seg.

Og det gjorde hun da hun opptrådte på The Oak Room i New York denne uken.

Se bilder fra konserten nederst i teksten!

Jazzete dame
For ladyen dukket opp som en overraskelse og opptrådte sammen med kompisen Brian Newman på klubben. Sammen fremførte de Nat King Coles «Orange Colored Sky» og George Gershwins «Someone To Watch Over Me».

(Sistnevnte versjon kan du sjekke ut øverst i denne artikkelen.)

Og ut fra reaksjonen på dem som var til stede - det var et gratis arrangement - var overraskelsen stor. Skravla på publikum gikk livlig da Gaga begynte å synge, men etter hvert skjønte folk hvem de hadde med å gjøre - og applausen sto i taket da hun var ferdig med å synge.

Men det at de ikke kjente henne igjen med en gang, er kanskje ikke så rart. Hun hadde ikke akkurat anstrengt seg nevneverdig før hun skulle på scenen og gripe mikrofonen.

Ikke så flott
For selv om Lady Gaga vel aldri har blitt regnet for å være blant de vakreste, vet hun å spille på sex og kle seg utfordrende, og har en gedigen fanskare som lovpriser stilen hennes

Lite klær var det riktignok da hun opptrådte på The Oak Room også - hun var iført en sort liten skinnsak som understreket kroppsformene hennes også for de uten fantasi og matchende svarte platåhæler - men særlig sexy var superdivaen ikke.

Håret var sjuskete ordnet, mens sminket var en katastrofe - noe bildene fra konserten viser tydelig.

Det brydde kjæresten Luc Carl seg fint lite om, så det ut til - og matchet vel strengt talt sin kjære i så måte.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

4000

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken