(SIDE2): Popstjernen Lady Gaga har fortsatt sin debutsingel «Just Dance» i rotasjon på norsk radio og dansegulv, men New York-jenta er i full gang med lanseringen av oppfølgeren, «Poker Face».

Fikk god kjemi
Musikklippet hadde premiere onsdag kveld, og har blitt en fancy affære i regi av Norges mest kjente musikkvideoregissør, Los Angeles-baserte Reinert K. Olsen alias Ray Kay.

SE LADY GAGAS NYE NORSKE VIDEO.

Singelen, som er produsert av svensk-marokkanske RedOne, er fra Gagas debutalbum «The Fame», som kom i salg i august.

Ray Kay forteller 730.no at det var veldig spennende å få jobbe med den platinablonde 22-åringen.

- Lady Gagas verden er ganske unik, og jeg fikk utrolig bra kjemi med henne og folkene hennes på shooten. Videoen er en blanding av (den kjente fotografen) Steven Klein, italienske Vogue og MTV-hip-hop, sier 30-åringen fra Haugesund til nettstedet.

Han legger til at mannen som hyret ham, Jimmy Iovine, er toppfornøyd med resultatet. Hvem er Iovine? Han er sjefen for Interscope, og dermed sjefen til blant andre Gwen Stefani, The Rolling Stones, Eminem, U2, Guns N'Roses, Dr. Dre, M.I.A., 50 Cent og Pussycat Dolls.

Musikk for Britney
Albumet til Stefani Gabriella Germanotta, som den unge discodronningen er døpt, skal lanseres i USA i oktober. Hun gjester comebackalbumet til New Kids On The Block, og har skrevet musikk for blant andre Britney Spears.

VIDEOEN TIL LADY GAGAS «JUST DANCE».