Gå til sidens hovedinnhold

Lagene i Vallhall klare

VALLHALL (vif.no): Petter Myhre har plukket ut de 11 som starter ettermiddagens kamp mot Sandefjord i Vallhall. Vålerengas og Sandefjords lag får du her.

Vålerenga lag: 30 Øyvind Bolthof - 13 Jarl André Storbæk, 23 Arnar Førsund, 5 André Muri, 3 Allan K. Jepsen - 6 Freddy dos Santos, 19 Christian Grindheim, 17 Mohammed Fellah, 11 Morten Berre - 18 Rune Lange, 27 Glenn Roberts

Benken: 1 Arni G. Arason, 7 Daniel Fredheim Holm, 10 Jan Derek Sørensen, 20 Jørgen Horn, 25 Steinar Strømnes, 26 Jalal El-Gharbi

Sandefjords lag: 12 Espen Bugge Pettersen - 18 Christian Gyan, 4 Jan Frode Nordnes, 24 Fredrik Kjølner, 3 Martin Jensen -19 Kari Arkivou, 14 Tuomas Haapala, 7 Tommy Knarvik, 13 Ørjan Røyrane - 11 Andreas Tegström, 9 Fredrik Thorsen

Benken: 25 Harald Aksnes, 17 Olav Zanetti, 27 Jon André Røyrane, 20 Kjell André Thu, 16 Samuel Isaksen, 10 Adriano Munoz

- GÅR PÅ BANEN FOR VINNE

VALLHALL (vif.no): Førstkommende lørdag tar Vålerenga i mot Sandefjord til årets første treningskamp, hjemme i Vallhall, samme sted som Tippeliga-plassen ble sikret mot samme lag i 2003.

Alle med hjerte i Vålerenga har nok gode minner fra forrige gang Vålerenga tok i mot Sandefjord i Vallhall. Det var kvalifisering for spill i Tippeligaen, og Vålerenga vant 5-3 etter en høydramatisk kamp i november 2003. Etter dette har det bare gått oppover for Vålerenga, og tre medaljer på like mange sesonger er status.

I følge hovedtrener Petter Myhre er det en viktig kamp på lørdag.

- Dette er den første av to kamper før vi drar til La Manga, og det er viktig å se hvem som er i form og hvem som har tatt steg i riktig retning siden i fjor, sier han til vif.no.

- Samtidig skal alle få muligheten til å vise seg fram i disse treningskampene, så det er ingen krise om ikke alle er i form nå.

Ønsker å vinne
Selv om det ikke er poeng eller videre eksistens på spill i lørdagens kamp, vil Vålerenga gå på banen for å vinne.

- Når vi går på banen og dommeren blåser i fløyta, ønsker vi å vinne kampen. Men nå er det kanskje viktigere enn noen gang å kunne se bak resultatet. Vi i trenerteamet ønsker å se på enkeltspillere og se hvordan laget fungerer sammen nå, sier han.

Han håper også mange tar turen for å støtte Vålerenga.

- Dette er årets første mulighet til å se oss i kamp, og jeg håper det kommer litt folk, og at vi kan vise oss fram på en god måte. Vi håper vi kan få vist fram en del av det gode spillet vi hadde i høst. Vi har jobbet videre med det, og håper vi har utviklet oss videre.

Kamp om plassene
Treningskampene nå i vinter er spesielt viktig med tanke på stammen av laget som skal forsvare Vålerengas ære denne sesongen.

- Det som blir vist i de første treningskampene og på trening legger grunnlaget inn mot Royal League og seriestart. Skal folk spille da, er de avhengige av å prestere nå og i de neste kampene. Derfor gir vi også alle en sjanse til å vise seg fram nå.

Vålerenga fungerte veldig godt på slutten av forrige sesong, men Myhre mener at stammen i laget som fungerte godt da, godt kan endres.

- Man har jo litt tanker i forhold til tidligere prestasjoner, men spillerne utvikler seg i forskjellige retninger. Det er viktig å gi alle sjansen, og ikke bli forutinntatt av tidligere prestasjoner, forklarer han.

Alle minus Ronny
Det betyr at de fleste i A-stallen kommer på banen enten mot Sandefjord førstkommende lørdag, eller mot Lyn helgen etter.

- Ronny Johnsen ligger litt etter resten i forhold til det fysiske. Han startet litt senere og har ikke fulgt programmet til de andre. Han sparer vi nok til vi kommer på gress på La Manga. Bortsett fra det har vi alle inntakt pr. i dag, og A-stallen pluss våre tre lærlinger er aktuelle for spill. Vi vil heller ikke ta noen sjanser om noen hangler litt. Det er viktig at vi ikke brenner alt kruttet nå.

- Vi har også bevisst holdt igjen litt med treningskamper i forhold til andre lag. Sesongen blir lang nok som den er. Samtidig gleder vi oss til å se folk i 11 mot 11 igjen, med dommer og folk på tribunene.

Billetter
Billetter til kampen kjøpes i inngangen og koster kr. 50 for voksen og kr. 30 for barn.

Reklame

Husker du disse to idiotene?