(SIDE2): For en uke siden ble det kjent at NBA-spilleren og eksmannen til realitystjernen Khloé Kardashian, hadde havnet i koma.

Blant annet hjerte, nyre og lever skal ha sviktet da han ble kjørt til akutten, og med den nyheten hastet selvfølgelig hele Kardashian-familien til sykehuset, inkludert Khloé.

Etter flere dager med sorg, hvor blant annet Kendall Jenner gikk ut til pressen med en oppfordring om å be for Lamar, våknet basketballspilleren til slutt opp.

Han glemte hånden til Khloé, og fortalte at han fremdeles elsket henne. Khloé skal deretter ha dumpet den nye kjæresten, James Harden, for å ha muligheten til å støtte eksmannen gjennom den tunge tiden.

Så, da sitter vi Side2-redaksjonen igjen med spørsmålet: Har denne krisen fått hele Kardashian-klanen til å glemme alle gangene Lamar etterlot Khloé uten en eneste lyd, og alle gangene han fikk henne til å gråte?

Vi har samlet ni grunner til at Khloé ikke burde ta eksmannen inn i varmen igjen.

1. Han bruker narkotika

Det er ikke lenger noen hemmelighet at Lamar Odom misbruker narkotika. Ikke bare har han vært åpen om sitt misbruk av både crack og kokain tidligere, men det var også en overdose av både dop og alkohol som nå førte til at han havnet i koma.

2. Han brukte gifteringen etter det ble slutt

Selv etter at Khloe hadde gitt klar beskjed til Lamar om at det denne gangen var over for godt, gikk Lamar rundt med gifteringen på fingeren, og fortalte pressen at alt fremdeles sto godt til bak hjemmets lukkede dører. Han nektet å godta Khloés avgjørelse.

3. Han forlot Khloé på bursdagen

I den niende sesongen av «Keeping up with the Kardashians» bryter Khloé sammen i gråt mens hun forteller søstrene om den forrige bursdagsfeiringen sin. Mens hun satt hjemme og gråt med gardinene trukket for, skal Lamar ha vært ute på livet med en annen dame. Det hele gikk så langt at Khloé skal ha latet som om hun feiret bursdagen sammen med ektemannen både overfor venner og familie, for å ikke tape ansikt.

4. Han var utro...

Khloé innrømte selv at ektemannen hadde vært utro mot henne flere ganger, under den niende sesongen av «Keeping up with the Kardashians».

5 ... Og rapper om hendelsen

Som om utroskapet ikke var nok i seg selv, bestemte Lamar Odom seg for å rappe om hendelsen sammen med kompis, og deretter sende filmsnutten til sladdersiden TMZ.

6. Han ble funnet bevisstløs på et horehus

Selvfølgelig er det trist at Lamar Odom havnet i koma, men det virker som om ingen i Kardashian-klanen legger merke til at han tross alt ble funnet på et bordell, med viagra i blodet.

7. Han hevder han dumpet henne

Til tross for at det var Khloé som til slutt søkte om skilsmisse, har Lamar sagt til en rekke medier at det egentlig var han som dumpet henne, og at han ville ut fra ekteskapet lenge før det tok slutt.

8. Han fulgte etter den nye kjæresten

Da Khloé skulle ut for å introdusere den nye kjæresten, French Montana, til søstrene for første gang, fulgte Lamar etter dem. Han sto utenfor nattklubben, og forsøkte å komme inn. Det endte imidlertid med at dørvaktene måtte sende ham hjem igjen.

9. Han kunne forsvinne i flere uker

Nok en gang kommer sannheten frem i realityprogrammet «Keeping up with the Kardfashians». Her snakker hun åpent ut om hvordan Lamar kunne reise vekk på turer i flere uker, uten å ringe hjem en eneste gang. Om Khloé forsøkte å få tak i ham, ringte han henne aldri tilbake. Til pressen fortalte han likevel at alt var i skjønneste orden.