Gå til sidens hovedinnhold

Di3 fra Lambertseter med ny musikkvideo

Guttene fra Lambertseter er ute med ny musikkvideo. 5000 mennesker tok seg tid til å høre ”Ha’kke tid”.

Lambertseter: – Vi er to stykker. El Kilo og Mitch, kaller oss for «Di3» og har drevet med rap i tre år, vi skal jobbe oss opp i undergrunnen og oppover. Vi slipper album i høst, forteller Rune «El Kilo» Bekken.

Sammen med Chris «Mitch» Giller forteller han om håpet om en musikkarriere.

Musikalsk bakgrunn

Rune har bakgrunn fra et tidligere rockeband og 13 år med musikk.

– Fra rock til hiphop, jeg er jo allsidig på musikk uansett sjanger. Fenger det så fenger det. Jeg var trommeslager,så rytmer faller meg naturlig. Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for hiphop, og har alltid syns at det lyriske i rap er så poetisk. Det går mye på hva du sier, forteller han.

Selv rapper de om hverdagslige ting, erfaringer, ting som folk kan forholde seg til.

– Vi synger om glade ting, vi er ikke noen dyster gruppe. Vi har laget sanger om hvordan vi ser framtiden i musikkbransjen, som er en spennende men hard bransje.

– Det starta med musikk, og jeg holdt på litt som barn. Tre års tid siden så begynte vi å rappe i en pc-mikrofon. Så det starta derfra. Nå prøver vi å gjøre noe med det, forteller Chris

Albumslipp

– Vi holder på å spille inn albumet, men navnet holder vi hemmelig. Vi knytter kontakter med produsenter og bransjen. Vi samarbeider med Beyond 51, de har nettopp gjort stor suksess med Stella Mwangi, Snorre Rønning i Norsk Musikkproduksjon og en sanger og en produsent som heter Lopez.

Pumba fra Holmlia er blant dem som er med på deres nyeste musikkvideo som heter ”Ha’kke tid”.

– Ha’kke tid til å vente på at ting skal skje. Det er mange der ute som ikke vet hva som må til. De legger det ut på nett og venter på at folk skal plukke det opp. Vi har ikke tid å plukkes oss opp, forteller Rune.

– Det er sykt mange som kommer opp samtidig, det er tøft. Ep’en ville sitte hundre prosent godt på folk. Vi skal skyve det ut så langt vi klarer. Det er stor konkurranse der ute, avslutter Chris.