Gå til sidens hovedinnhold

Ny dj-duo rett inn på VG-lista

Anders Marcussen fra Lambertseter er høyt oppe i dag. Han er manageren til Phonk & House i det nye norske plateselskapet Above Recording. Som i dag våknet til en sjetteplass på VG-Lista.

LAMBERTSETER: Phonk & House er fra Mortensrud og Romerike. De har vært lenge i bransjen, men har aldri opplevd noe lignende.

– Jeg er manager for artistene i dette nye plateselskapet som satser på elektronisk musikk. Dette miljøet er egentlig ganske stort i Norge, men ligger fortsatt litt i undergrunden. Men denne sjetteplassen gir skikkelig tro på en æra, sier Anders Marcussen oppglødd.

Han har jobbet innen eventbransjen i mange år, i likhet med noen av de andre i plateselskapet. At de dundrer rett inn på en god 6. plass på VG Lista er mer enn de hadde drømt om.

HØR LÅTA FRA PHONK & HOUSE HER!

Saken fortsetter under videoen

En skikkelig flying start

– Dette tror vi kan åpne dører for flere artister innenfor samme sjanger. Og vi har mange gode norske dj-er i stallen allerede. Hardtarbeidende, seriøse og flinke folk, lover Anders. Duoen som nå ligger inne på lista kaller seg Phonk & House. De spiller musikk du ikke hører hver dag. Men som er kjent innenfor miljøet, sier Anders.

Dj fra Mortensrud

Han forteller at Kenneth Gravdal (Phonk) fra Mortensrud og Tomas Franke (House) fra Romerike, er veldig positivt overrasket i dag. Begge har holdt på i 10-12 år som dj-er og produsenter, at de nå får et slikt gjennombrudd er stort.

Phonk & House er en dynamisk super dj-duo som har det som trengs for å nå toppen, og de vil alltid presse seg selv for å nå nye høyder. De er alltid i stor-humør og sier aldri nei til en god latter.

Du kan forvente deg et forrykende show når disse to inntar scenen. De synger med og gir alt av seg selv og selvfølgelig viser de fram noen av deres nyeste eksklusive låter når de opptrer, lyder pressemeldingen.

Fest i kveld

– Vi skal feire i kveld. Og nå kan jeg love at vi i plateselskapet skal stå på for å få ut flere artister. Vi har mange som er oppadkommende, og som kan endre folks musikkvaner slik at det ikke bare blir listepop som herjer listene, avslutter Anders Marcussen.


Les mer om plateselskapet på AboveRecordings.no.

Les mer om Phonk & House på disse sidene:
-
www.phonkandhouse.com
-
twitter.com/phonkandhouse
-
www.myspace.com/phonkandhouse
-
www.facebook.com/pages/Phonk-House-NEA/42657336272

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet