En kinesisk millionær i byen Qingdao kjøpte seg en Lamborghini Gallardo for rundt et halvt år siden. I november sviktet motoren, og mannen fikk bilen fraktet til Lamborghini-forhandleren i Qingdao for å få motoren reparert.

Men mekanikerne klarte ikke å fikse feilen. Isteden fikk millionæren bilen tilbake med bulker i både skjermen og bunnrammen. Verkstedet nektet å ta ansvar for den ubrukelige bilen, og da begynte bileieren å bli irritert, skriver GT Spirit.

Han tok derfor kontakt med administrerende direktør Stephan Winkelmann for Lamborghini i Kina, sjefen for Lamborghini i Asia og Lamborghinis representant i Volkswagen Group i håp om å få bilen i orden. Det hjalp heller ikke, og det var da den eksentriske millionæren tok affære.

Bilen er dyr å kjøpe i Europa, men i Kina er den enda dyrere på grunn av diverse avgifter. Avhengig av spesifikasjonene kan bilen koste så mye som 4,4 millioner kroner. Likevel leier mannen inn en gjeng med slegger for å totalvrake bilen. Hvorfor? For å sette søkelyset på den mildt sagt elendige servicen har fikk av Lamborghini og Volkswagen.

Du kan se video av raseringen her:

HTML EMBED