Gå til sidens hovedinnhold

Unngå lampefeber

Velg sober belysning for å gjenspeile den mørke årstiden.

(SIDE2): Vinteren har ikke sluppet taket ennå, så interiøret kan gjerne være sobert en stund til før vårfargene inntar hjemmet.

//SE FLERE BILDER NEDERST I ARTIKKELEN//

Ikke vår - ennå
Like om hjørnet venter vårens fargesterke interiørtrend på å få sette sitt friske preg på våre omgivelser ute og inne. Vi ser også en annen mer dempet tendens fremover, som dreier seg rundt resirkulering, miljøbevissthet og naturlig inspirasjon.

Sobert og enkelt
Snøen ligger imidlertid ennå, og det kan føles i tidligste laget å slippe våren inn ennå. Peiskos og lune kvelder er fortsatt innbydende i kulden, og belysningen er viktig for å sette stemningen.

Mange sverger til levende lys når kulda setter inn, og kombiner gjerne dette med den øvrige belysningen. Ønsker du å unngå stearinlys, kan du kjøpe lyspærer av mindre watt.

LES MER OM DESIGN & INTERIØR HER

Tidløs design
Skal du gå til anskaffelse av en ny lampe, kan du gjerne velge stilrent og sobert design. En studiolampe gir en tøff effekt i en ellers naturlig og dempet innredning, og synlige lyspærer har vært i trendbildet en stund.

Sort og hvitt er tidløst, og kan lett kombineres med freshere farger når det går mot lysere tider. Vi har valgt ut noen lamper til inspirasjon. Enkelt, men stilig er stikkord for utvalget.

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden akkurat nå!

1464

Kommentarer til denne saken