Gå til sidens hovedinnhold

Last ned VIFTV på mobil

VALLHALL (vif.no): Du kan nå følge Vålerenga på din mobil. VIFTV-nyhetene legges fortløpende ut på wap-siden. Vil du ha de først så send en SMS med kodeordet VIF til 2229 og du får en hurtiglink tilbake.

-Enklere kan det ikke bli, sier mediesjef Bjørn Olsen til vif.no.


Etter kampen mot Odd lørdag var intervjuene med Kjetil Rekdal, Tommy Svindal Larsen og Jarl André Storbæk ute på wap-sidene våre 45 minutter etter kampslutt.Kampreferatet kunne du lese på mobil få minutter etter at dommeren blåste av.


- Vi jobber hardt for å tilfredsstille vårt publikum, og det som teller er regularitet og godt innhold, sier Olsen.Wap-sidene våre er tilrettelagt for både 3G og 2G-brukere. De som ønsker å se

VIFTV

på mobil må ha 3G. Tekst og lydfiler får du med 2G-telefonene.- Vi glemmer ikke våre VIFTV-seere på nett. Det tar bare noe lengre tid å tilrettelegge innholdet på web-tv enn på mobil. Men vi jobber med å levere innholdet så raskt som mulig i begge kanaler, sier han.VIF fotball leverer nå innhold til en rekke plattformer for video, lyd, bilder og tekst.

- Foran Champions League-kampen i Tsjekkia var det VIFTV som produserte innslaget foran kampen for TV3. Det samme skal vi gjøre foran hjemmekampen onsdag, sier Olsen.VIFTV er et samarbeide mellom Vålerenga fotball og

CIK Media.

- Mobiltjenesten er gratis fra vår side fram til 10.august. Kundene betaler kun for trafikk-kostnadene til teleoperatøren.

Enga-telefonen med abonnemenet og Telenors fotballpakke som inneholder Vålerengas lagoppstilling og intervjuer med spillere og trenere før og etter kamp som lydfiler kan bestilles ved å klikke på banner-annonsen på vif.no. Du får da med fotballtjenestene til FXT og TV2 på mobil. Denne inneholdspakka koster 69,- kroner pr. mnd.

Iløpet av få dager kan du ta i bruk en rålekker Sony Ericsson K800i med 3,2 megapixel kamera, god videoopptaker og mange flotte lyd og bildemuligheter.

Vålerenga og Rosenborg er først ute med disse tjeneste av tippeligaklubbene.
-Vi er også et hestehode foran RBK på dette området da vi legger ut egenproduserte VIFTV-saker for video-nedlasting, sier Olsen.

Lørdag fikk de nye tjenestene bred nyhetsomtale i Dagens Næringsliv .

Kom igjen: Send VIF til 2229, så enkelt!


Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken