Gå til sidens hovedinnhold

Latterliggjorde eks-trener

Ole Martin Årst scoret sitt andre mål for sesongen. Etterpå latterliggjorde han U21-landslagets assistenttrener Bård Flovik.

(Se høydepunktene fra kampen i videovinduet øverst i saken.)

TROMSØ (TV2 Nettavisen) / TROMSØ - FREDRIKSTAD 4-1: Flovik er spaltist i avisen Nordlys, og tok i lørdagens avis til orde for å plassere Ole Martin Årst på benken – etter flere kamper med diskutable prestasjoner fra kraftspissen.

- En parentes
- Bård Flovik er en parentes i lokalfotballen! Hva han mener om innsatsen min er fullstendig uinteressant. Det er et større problem for avisene at selverklærte eksperter som han får spalteplass, freser TIL-kapteinen.

At den samme Bård Flovik har jobbet som trener i Tromsø IL i mer enn fem år, får ikke Årst til å spare på konfekten.

- Jeg har ikke sett ham på en eneste trening etter at jeg selv kom tilbake til klubben i 2003.

Dårlig betalt
- Får du ekstra tenning av at det reises kritikk mot deg?

- Nei, ikke i det hele tatt! Motivasjonen min er det ingenting i veien med, og den henter jeg ikke fra media, det skal være helt klart, sier Årst, som mener det er langt mer positivt å si om årets Tromsø-utgave enn det ekspertene hittil har registrert.

- I forhold til prestasjonene våre har vi fått dårlig betalt hittil i år. Både bortekampen mot Rosenborg (tap) og hjemme mot Start (uavgjort) hadde vi fortjent bedre uttelling enn det vi fikk. Derfor er det deilig at vi gjennomfører en kamp som denne mot Fredrikstad, der vi ikke etterlater fnugg av tvil om hvem som er best, sier han.

Konkurranse
- Hva er den største forskjellen på Tromsø i år i forhold til tidligere år?

- Benken! Konkurransen om plassene på laget er tøffere i år, og kvaliteten på de spillerne som blir henvist til benken er mye høyere, sier han.

Reklame

Stor oversikt: Årets sommersalg 2021