(SIDE2): Hun har blitt fulgt av kameraer i fem sesonger av MTV-realityserien «The Hills» og tre sesonger av den innledende realityserien «Laguna Beach». Men nå vil ikke Lauren Conrad (22) mer og legger realityserien på hylla for denne gang.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lei kameraene
Realityserien eller dokusåpen som den gjerne blir kalt fordi den ikke er «realityaktig» nok handler om en vennegjeng i tidlig 20-årene i Los Angeles - og kretser rundt Lauren som på mange måter har hovedrollen. Men nå vil hun finne på andre ting og har blant annet klesdesign. Helt sikker på om det blir siste gang hun er med i en realityserie er hun ifølge Eonline allikevel ikke:

- Aldri si aldri, men på dette tidspunktet er jeg klar for å gjøre min egen greie, sier hun som avsluttet sin siste sesong i forrige uke.

Lauren sier til nettstedet at hun kommer til å savne filmfolka, men hun er glad hun slipper å ha kameraer rundt hele tiden.

- Jeg får tilbake litt mer privatliv og kan gjøre feil og ta avgjørelser som jeg ikke trenger å se følgene av på TV. Jeg vil holde ting for meg selv nå, sier hun.

Fortsetter
Selv om hovedrolleinnehaveren takker for seg, så skal bestevenninnen Lauren «Lo» Bosworth fortsette - men det blir ingen filming i leiligheten de to nettopp flyttet inn i.

Men Lauren skal ha uttalt tidligere, altså før sesong fire, at hun ønsket å gi seg med serien. Så om hun står for det gjenstår å se. I mellomtiden fokuserer hun nå på sin første kleskolleksjon som ble lansert i Los Angeles før jul.

Inspirert av TV-serie
Lauren sier ifølge bladet Star at det er serien «Gossip Girl» som har inspirert henne til å designe sin første kolleksjon. Det er først og fremst søte kjoler og stor hårpynt med blomster på som gjelder for våren, mener realitystjernen.

- Jeg elsker «Gossip Girl», jeg elsker de kule hårtilbehøret, sier Lauren til bladet. Hun har vært bekymret for at realitytilværelsen gir et feil inntrykk utad når hun nå skal satse som designer, men sier også at hun på grunn av TV-seriene har blitt kjent og kunnet gjøre designerdrømmen til virkelighet.

Lauren følger i designfotsporene til sin gode venninne og arbeidskollega Whitney som selv lanserte sin kolleksjon i fjor.

Les også: Reality-stjerne med egen kleskolleksjon

«The Hills» ser du på MTV hverdager kl. 17.00 - nye episoder vises lørdag kveld.