Gå til sidens hovedinnhold

Tipp designeren!

Hint: Den unge fashionistaen er kjent fra MTV.

(SIDE2): Her er den helt ferske lookbooken til Laurens Conrads «Paper Crown» vår 2012 kolleksjon.

Når man ser klærne er det akkurat som å se designeren selv. Det er tydelig at «Paper Crown»-kolleksjonen er tro mot Laurens personlige stil.

- Klærne kommer ikke i butikker før mars 2012, men jeg tenkte at jeg skulle dele bildene med dere likevel, siden det er dette jeg har arbeidet med i hele sommer, skriver Lauren Conrad på sitt eget nettsted.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Som alltid har Corad designet klassiske og brukervennelige plagg. Blant annet midi-skjørt, shorts med høyt liv, og en rekke søte kjoler. Sløyfen er en detalj som går igjen på flere av plaggene, noe som gir et feminint utrykk.

Lauren Conrad har levd store deler av sitt liv foran kameraet, først i «Laguna Beach» hvor vi fulgte henne gjennom videregående, og deretter i «The Hills», hvor Conrad flyttet til englenes by, Los Angeles, for å studere mote. Etter at serien tok slutt, har blant annet Whitney Port og Audrina Patridge fått egne TV-show.

MTV-serien har satt flere av jentene på motekartet, blant annet har Olivia Palermo, Whitney Port og Lauren Conrad startet egne kolleksjoner.

Se hele kolleksjonen her:

4566

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken