Gå til sidens hovedinnhold

Hun er en av verdens mest anerkjente trans- seksuelle

56-åringen deler intime bilder på Twitter.

(SIDE2): På 1980-tallet skapte Lauren Foster debatt da hun, som den første transseksuelle i historien, prydet forsiden av magasinet Vogue.

Allerede som tenåring begynte, ifølge The Huffington Post, den Sørafrikanske modellen å forberede seg til å bli en kvinne.

Hun var bare 17 år da hun gjennomgikk en fullstendig hormonbehandling, og Foster begynte samtidig å leve fullt ut som en kvinne. 18 år gammel la hun seg under kniven og fikk gjennomført en såkalt omfordelingsoperasjon. Det var den Sørafrikanske kirurgen, Derk Crichton, som skal ha foretatt den da ukonvensjonelle prosedyren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Deler private bilder
Foruten modelloppdrag har Foster tjent til livets opphold som blant annet skuespiller og festplanlegger.

Den nå 56 år gamle kvinnen fordeler sin tid mellom Miami og Cape Town, og hun holder for tiden på å skrive et memoar som visstnok skal hete; «Danse Sauvage - The Life and Times og International Transsexual, Lauren Foster».

Sjansene for at Foster vil komme til å avsløre mye snadder i boken er helt klart tilstede. Den blonde modellen er nemlig ikke av den sjenerte typen, noe som kommer tydelig frem om man besøker hennes Twitter-profil. Her legger nemlig Foster, både titt og ofte, ut svært avslørende bilder av seg selv - og både nakenhet og sex er hete tema.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lekte på stranden
Foster tar også fortsatt på seg modelloppdrag, og det er lett å skjønne hvorfor hun fremdeles kan jobbe i den knallharde bransjen.

Her om dagen var nemlig Foster på stranden i Miami med sin gode venninne Marysol Patton, kjent fra realityserien «The real Housewifes». De to damene ble avbildet da de lekte seg både i vannet og stranden, og da kom det tydelig fram hvor god form Foster er i.

Foruten å avsløre sin gode fysikk da hun spankulerte rundt i en liten bikini, gjorde hun og venninnen et forsøk på å manøvre seg frem på et padlebrett - dog med varierende hell. Det er allikevel ingenting å si på innsatsviljen til de to damene som så ut til å ha det svært så morsomt på den solfylte dagen.

SE FLERE BILDER AV FOSTER PÅ STRANDEN HER:

5579

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken