Gå til sidens hovedinnhold

Det er lov å glede seg

Det lokale kulturliv blomstrer som aldri før. Denne helgen er en av de virkelig store kulturhelgene, med Holmlia-dagene og bydelsdager Østensjø som to høydepunkter.

Nær sagt alt som kan krype og gå bør ta turen ut i nærmiljøet i helgen. På Holmlia skal blant annet 1000 barn danne et kjempekor under United-konserten lørdag. Det blir en kjempekonsert under ledelse av Lotten Christiansen fra Migrapolis.

Foreldresirkus, kjendisfotballkamp, gårdens dag ved Søndre Aas gård, Olabil-løp og internasjonal kafe. Listen over alt det som skjer bare på Holmlia i helgen er nok til å komme seg opp av sofaen. Og for å toppe det hele: under søndagens "Vær stolt"-konsert på Holmlia kommer både Outlandish, Naughty by Nature, Samsaya og Karpe Diem.

Bydelsdagene på Østensjø er allerede i gang. I dag er det for eksempel egne arrangementer både på Bøler, Manglerud, Abildsø og Nordre Skøyen hovedgård. Vårkonsert med Abildsø bygdekor ved Manglerud videregående skole og Skøyenkvelden ved hovedgården er blant det som står på torsdagsmenyen. Fredag er Bettan på plass i Manglerud kirke. Også på lørdag og søndag står arrangementene i kø rundt om i hele bydelen.

Det er også en stor konserthelg på Nordstrand og Bekkelaget. Nordstrand Ungdomssymfoniorkester holder blant annet konsert i Bækkelaget menighetshus lørdag. Søndag er Nordstrand kirkekor og Jostein Hasselgård på plass i Nordstrandhuset.

Dette er bare noen av de arrangementene som preger våre bydeler i helgen. Du vil som vanlig finne utførlig forhåndsomtale av disse og flere arrangementer i Nordstrands Blad.

Men det er viktig å minne om at et rikt kulturliv ikke kommer av seg selv, og det holdes ikke ved like uten publikum. Vis at du støtter opp om det lokale kulturlivet, finn ditt arrangement, og ta gjerne med naboen, en venn eller familien. Så lenge utøvere og arrangører ser at det kommer folk, vil de fortsette med å holde kulturlivet i bydelene våre i gang. Vi trenger alle sosiale treffsteder i nærmiljøet, og i helgen er din sjanse til å være der det skjer.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka