Gå til sidens hovedinnhold

Nytt på nett

Mediehverdagen vår er i stadig endring. Vi leser stadig mer på nett, og det blir stadig vanskeligere for dagsavisene å hevde seg med sine papirutgaver. Denne utviklingen er noe vi i Lokalavisen tar på alvor, og i disse dager ser vi resultatene av en storsatsing på internett. På avisens nettsider blir du nå oppdatert flere ganger daglig på det ferskeste nyhets- og sportsstoffet i Groruddalen.

I juni 2005 var Lokalavisen på nett for første gang. Utviklingen har gått fort siden den gang, både i vår redaksjon og i internettverden forøvrig. Fagbladet Journalisten gjorde en undersøkelse som viste at allerede i 2006 hadde vi flere aktivt nyhetsformidlende aviser på nett enn på papir her i landet. Det var intet mindre enn et historisk faktum.

Satsingen på nett innebærer ikke bare at vi kan presentere et oppdatert nyhetsbilde hver dag. Nettet åpner mange andre muligheter. Blant annet vil du se bildegallerier fra ulike hendelser - være seg en toppkamp i fotball eller en politisak. Du kan stemme direkte på Årets navn i Groruddalen ved å klikke på en lenke. Du kan orientere deg i bydelens tjenester, og blant andre lokale tilbud. Du kan tipse og gi tilbakemeldinger.

Satsingen på nett i Lokalavisen gjenspeiler et nytt fokus i Edda Media. Vi har styrket staben med nettansvarlig og nettjournalister. Etter at disse medarbeiderne kom på plass mot slutten av fjoråret har vi sett en stor og spennende utvikling. Lokalavisene har allerede blitt utropt til vinnerne i papiravismarkedet. Også internasjonalt er det de lokale nyhetene som får størst interesse. Nå er det nettets tur. Vi har ressursene og kunskapen til å skape noe nytt.

Med vår ukentlige avis og daglige oppdateringer vil vi gi leserne våre den beste og mest spennende oversikten over hva som foregår i Groruddalen. Gå inn på www.lokalavisen.no og se hva som har skjedd siden sist. Både i lokalmiljøet ditt og med Lokalavisen. Vi håper du blir fornøyd!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis