Gå til sidens hovedinnhold

Stolt over Hellerud V.G.S

Groruddalen FpU mener det nye tilbudet om å ta Allmenfag på to år er et meget bra tiltak!
Hellerud V.G.S viser at nytenkning i skolen fremdeles er mulig. Det er akkurat slike utdanningstilbud som er tanken bak fritt skolevalg. Skolene skal selv få utvikle gode og spennende utdanningsløp som tiltrekker seg elever fra hele byen. Når skolene må kjempe om elevene, vil de skolene med de beste lærerne, de beste utdanningstilbudene og de beste læringsmiljøene vinne kampen om elevene.
Jeg merker meg at Elevorganisasjonen er negativ til tilbudet. De er som alltid redde for at noen skal kunne skille seg positivt ut. Denne negative holdningen overasker meg derimot ikke. Elevorganisasjonen blir støttet av sosialistiske partier som Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti. Disse partiene har alltid jobbet for mest mulig likhet mellom elever og et tilbud for skoleflinke elever vil de aldri støtte. Dette viste de sist ved å fjerne det frie skolevalget i Oslo og å erstatte det med et delvis bostedsbasert inntakssystem.
Fremskrittspartiets ungdom i Groruddalen ønsker derimot dette tilbudet hjertlig velkommen, og håper det svarer til elevenes forventninger. Et utdanningstilbud på elevenes egne premisser er akkurat det den norske skolen trenger.
Alle dere som velger dette tilbudet ønsker jeg lykke til på veien til en god utdannelse!

Knut-Olaf Skarvang
Formann Grorudalen FpU

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris