Gå til sidens hovedinnhold

Ledige plasser på TG

Alle billettene til årets store datasammenkomst, The Gathering (TG), er utsolgt. Det betyr ikke at alle muligheter til å oppleve galskapen er borte.

Det er ikke alle som liker å bevege seg rundt i fjellet i påsken. I år, som foregående år, har de over 5000 billettene til datafesten The Gathering i Vikingskipet blitt revet bort like raskt som arrangørene har vært i stand til å selge. Det betyr likevel ikke at mulighetene for å oppleve dette fenomenet er borte.

The Gathering arrangeres på nonprofit basis, og hvert år stiller rundt 200 mennesker opp gratis for å gjøre en innsats for arrangementet. Arrangørene går nå ut og søker etter mennesker som er villig til å være med på gjøre en innsats.

Presseansvarlig Janne Bjergli forteller til TV 2 Nettavisen at de nå har plukket ut ansvarlige for alle «fagområder», og at jobben nå starter med å plukke ut de frivillige. De er ute etter personer med mange forskjellige spesialiteter. Dette inkluderer sikkerhetsvakter, førstehjelpspersonale, personer med god datateknisk kompetanse, personer som kan arrangere spillkonkurranser og de som står for informasjonsflyten på stevnet. En full liste finnes på The Gatherings hjemmesider .

De som blir plukket ut til å være «crew» på The Gathering får gratis inngang, gratis mat, et stille sted å sove, samt adgang til den myteomspunne festen i etterkant. Til gjengjeld må de frivillige stille seg til rådighet i forkant for å gjøre alt i stand, samt åtte timer daglig under selve The Gathering.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken