Gå til sidens hovedinnhold

Leiemordere søkes

- Vi trenger flere leiemordere for å etterkomme etterspørselen, heter det på en norsk nettside.

(SIDE2:) Det er ingenting å si på blodtørsten til leiemorderne på leiemorderne.no. De opererer også helst i fullt dagslys.

Bevæpnet med melkekartonger og salt leier «morderne» seg ut til de som måtte ønske det.

- Vi ser et nesten umettelig behov for de tjenestene vi tilbyr, skriver leiemorderne på sin nettside.

Dog understrekes det;

- Vi ekspederer kun henvendelser angående mordersnegler.

Far og sønn-idé
Alle som har fått den beryktede Iberiasneglen i hagen sin vet hvilke primale instinkter de kan vekke. Sneglene spiser opp det meste, og spesielt diverse blomster og røtter. Hver snegle kan legge 400 egg per sesong. Har du 50 snegler i hagen, kan de altså bli til 20.000 om de får gresse i fred.

Leiemorderne.no ble stiftet av H. Philip Hofgaard fra Tønsberg hvis sønn ville tjene penger på sommeren og hvis foreldre ville bli kvitt sneglene i hagen.

- Jeg har fått et par reaksjoner fra kjente som mente navnet kanskje var litt drøyt, men det var bevisst i forhold til å skaffe oss oppmerksomhet, sier Hofgaard til Side2.

Søker flere
De profesjonelle sneglejegerne tar 50 kroner per plukket melkekartong.

- Vi har etablert en web-basert treneste hvor du kan sjekke om det er «leiemordere» tilgjengelig i ditt nærområde. Her er det også anledning til å registrere seg som «leiemorder» om man er ung og ønsker å tjene noen lommepenger på å drepe mordersnegler, heter det på websiden.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai