Gå til sidens hovedinnhold

- Vil slutte i «Gossip Girl»

Leighton Meester vil heller bli filmstjerne.

(SIDE2): Leighton Meester ser for seg at hun slutter i «Gossip Girl» når hennes kontrakt går ut i 2012.

Den vakre 24-åringen spiller den utspekulerte sosietetsjenta Blair Waldorf i den populære TV-serien som utspiller seg på Upper East Side i New York.

Liker å jobbe i New York
Hele «Gossip Girl»-gjengen har opplevd stor suksess med ungdomsserien. Men selv om Meester trives i rollen som frøken Waldorf er det filmkarrieren som nå frister.

- Jeg liker naturligvis å jobbe i serien og bli i New York. Men det tillater deg også å bli klar når serien er over, sier Meester ifølge nyhetstjenesten Splash.

Les også:Her er «Gossip Girl»-moten

- Avslutte på toppen
Meester uttaler seg også om hvorvidt «Gossip Girl» vil fortsette etter at hun forlater serien.

-Jeg vet ikke, men jeg tror det er et gammelt ordtak som sier noe om det å slutte når man er på topp.

I skyggen av Blake
Visningen av siste sesongen i den populære TV-serien, har for lengst begynt på amerikanske TV-skjermer. Her til lands må vi derimot tålmodig vente til neste år før vi får et gjensyn med Blair Waldorf og resten av Upper East Side-gjengen.

Meester lever, både på og utenfor skjermen, litt i skyggen av skuespillerkollega Blake Lively. I «Gossip Girl» spiller Lively den populære Serena van der Woodsen, og Waldorfs bestevenninne.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

På fritiden deltar de begge i mange av de samme arrangementene, men det er liten tvil om at det er Lively som er fotografenes yndling.

Hylles for sin stil
Også blant motekritikerne er hun populær.

De har lagt merke til nysingle Livelys lekne og ungdommelige stil, og Amerikanske Vogue kåret henne nylig til en av elleve kvinner som alle har utpreget seg på et eller annet vis det siste året.

Les hele saken:Hun er hetest

Kommentarer til denne saken