Gå til sidens hovedinnhold

Holder kjærligheten?

Nye bilder og nytt sladder fra New Yorks Upper East Side.

(SIDE2:) Lider du allerede av «Gossip Girl»-abstinenser etter sesongavslutningen tidligere i måneden? Side2 serverer litt ferskt sladder og nye bilder fra innspillingen av neste sesong, for å hjelpe på plagene.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Gjengen har jobbet lange dager i SoHo i New York med de nye episodene som har premiere i USA allerede i September. Her på berget må vi vente til helt utpå nyåret før vi får se hvordan det går med rikmannsungene på college.

Hillary Duff
Nye fjes har allerede blitt bekreftet til tredje runde, blant annet at Hillary Duff skal spille filmstjernen Olivia Burke, som skal studere på NYU for å prøve ut hvordan «normale mennesker» gjør det. Skjebnen vil ha det til at hun blir romvenninne med Vanessa.

Se bildekarusell nederst i saken

BuddyTV melder at også Joanna Garcia har fått en rolle i den populære dramaserien. Hun skal spille Bree Buckly, en småfrekk sosialdemokrat, «en litt ond Miss America-type, som kommer fra en konservativ sørstatsfamilie». Ryktene vil ha det til at hun legger sin elsk på vår blonde helt, Nate Archibald, etter hvert.

Romantiske forviklinger
Og ifølge EWs Ausellio, stopper det ikke der.

– Vi vil få se begynnelsen til et kontroversielt forhold, og dette forholdet vil inkludere Dan, sier mannen som tilsynelatende vet alt.

– Vanessa vil også innlede en ny romanse, med noen hun så vidt møtte i slutten av forrige sesong, påstår han.

Dronningbie
Blair og Chuck ble også endelig sammen i slutten av siste sesong, men det er vel ingen som tror intrigene ender der.

Noe av det siste vi så før Gossip Girl tok sommerferie, var at Jenny Humphrey ble utpekt til ny Queen Bee på Constance Billard.

– Jeg håper hun blir en skikkelig kjip queen bee, innrømmer Taylor Momsen som spiller henne.

2161

Kommentarer til denne saken