Gå til sidens hovedinnhold

Syv millioner for tenåringssex

Interessen for «Gossip Girl»-stjernens private video er enorm.

(SIDE2): Kjendiser og private videoer på avveie begynner nesten å bli vanlig skal vi se på antall tilfellene de siste årene.

Les også: Gossip Girl i sexvideo?

Enorm interesse
Likevel har ikke interessen for deres soveromseskapader avtatt i det minste. Ifølge Ekstra Bladet skal nemlig interessen for «Gossip Girl» Leighton Meester være enorm, takket være internett. Mange aktører ser sitt snitt til å tjene en slant og prisen er nå oppe i over syv millioner norske kroner for rettighetene til videoen.

Tenåring under innspillingen
Videoen viser angivelig den den gang 18 år gamle Meester i seng med sin daværende kjæreste. Hun er nå 23. Filmen markedsføres under den lite fantasifulle tittelen «Gossip Girl gets wild!»

Ikke ødeleggende for karrieren
Videoen skal formodentlig ikke være ødeleggende for Hollywood-yndlingen, det mener i hvert fall Kevin Blatt som også var involvert i distribusjonen av henholdsvis Paris Hiltons og Verne Troyers sexvideoer, det skriver avisen.

PR-stunt eller uhell?
Leighton selv har ikke uttalt seg i saken. Senere i år gir hun ut sitt første elektronika-album, så man kan spekulere i om det ikke er et riktig så passende tidspunkt når en video av slik karakter skal lekkes ut. Paris Hilton, Kim Kardishan og Pamela Anderson har mot formodning opplevd karriereløft etter sine private videoer kom på avveie – med eller uten vilje.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Kommentarer til denne saken