(SIDE2): Leisha Hailey (40), best kjent som Alice i den populære TV-serien om de lesbiske venninnene/kjærestene/uvennen i The L Word, har havnet i litt av en Twitter-krangel.

Det begynte med at hun utøste sin frustrasjon etter at hun og partneren Camila Grey ble kastet av et Southwestern-fly, fordi de hadde kysset - og fordi flyselskapet var et familievennlig selskap, der slikt som kyssing ikke var akseptabelt.

- Kastet av fordi var lesbisk
Hailey mener årsaken ikke var kysset, men at de er lesbiske, og oppfordret andre homofile og lesbiske om å boikotte flyselskapet.

Southwestern på sin side hevder de fikk flere henvendelser fra andre passasjerer, som mente oppførselen til de to gikk over streken - og at det altså ikke bare var snakk om et enkelt kyss.

Det har fått Hailey til å igjen ty til Twitter - der hun sier det VAR et uskyldig kyss, og krever en offentlig unnskyldning.

- Vi er ansvarlige voksne kvinner som har selvrespekt. Vi var bare kjærlige mot hverandre, som et hvilket som helst annet par ville vært, twitrer hun.

- Jeg visste ikke at et lite kyss på munnen er regnet som uakseptabelt, og flyverten nevnte ikke engang at andre passasjerer klagde.

PR-stunt?
Men det er ikke det eneste hun nå har måtte avvise.

For enkelte mener skuespillerinnen bruker hendelsen til å promotere bandet hun er med i, nemlig Uh Huh Her. Elektropop bandet legger ut på turné snart. 21 dager skal de være ute på veien.

Bandet består av Hailey og Grey, der sistnevnte tidligere har spilt for bass og synth for blant annet Kelly Osbourne, Dr.Dre og Melissa Auf der Maur. Hun spille også med Adam Lamberts band.

Av låtmateriale, er «Same High» brukt i filmen «The Kids are All Right».

Kastes av
Hun er ikke den første som klager over å ha blitt behandlet dårlig av Southwestern.

For noen uker siden hevdet Green Days frontmann Billy Joe Armstrong at han ble kastet av flyet han skulle med, fordi buksene hans ikke satt høyt nok opp i livet på han. For et år siden ble skuespiller og regissør Kevin Smith kastet av fordi han var for feit.

Smith hadde opprinnelig booket to seter, men fikk sjansen til å ta et tidligere fly, men da bare et sete - det ble å snu i døra altså.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!