Gå til sidens hovedinnhold

Leketøy på flyet

En flytur kan være et helvete, og uansett veldig kjedelig. Men disse dupedittene redder dagen.

(SIDE2): Her finner du ingen skarpe gjenstander, men bare masse teknologi. Komprimerte produkter som er laget for å underholde vil gjøre flyturen, og en eventuell togtur, mye raskere.

Uansett hva du lytter til og hvilket format du velger, så må du bare ha et par Bose hodetelefoner med antistøy hvis du skal ut og fly. Flyduren og barneskrik forsvinner helt, og du kan velge om du bare vil ha det stille eller høre musikk uten plagsom støy.

Nano

Når det kommer til hva du vil høre på kan kanskjeiPod Nano imponere sidemannen. Denne nye mp3-spilleren fra Apple er tynn som en blyant, står det i produktbeskrivelsen. Det vil si at den er en tredjedel av størrelsen til Mini’en. På denne lille saken kan du lagre henholdsvis 2 og 4 Gb med musikk og bilder. Ellers finnes det både spill og en kalender på denne iPoden.

Spilleren veier bare 42 gram og måler 89 x 40,5 x 6,8 millimeter.

Annen underholdning får man jo fra bærbare dvd-spillere og filmspillere. TV 2 Nettavisen har i samarbeid med Digital World laget en stor test.Finn din favoritt her.

PSP

Playstation Portable, Nintendo DS eller Game Boy Advance burde også være en del av utrustningen i håndbagasjen. Her er samken som baken, men Playstation Portable har fått mange lovord i forkant av lanseringen.

Så langt har nordmenn ikke vært så veldig villige til å bla opp 2500 kroner for den håndholdt «farsotten».

Navigasjon

Med TomTom GO 300 kan ferien planlegges i detalj før flyet har landet på riktig destinasjon. GPS navigasjonssystemet er laget for bilen, men kan fint tas med på flyturen.

Med den rette programvaren kan man manøvrere seg gjennom de aktuelle kartene i farger og 3D grafikk. En stemme rettleder deg også gjennom de mange gatene frem til hotellet.

Litteratur

Til slutt er det kanskje på sin plass å tipse om en god bok. Her kan man lett havne i en fantasiverden som kan vare hele turen. Utvalget på nett og i bokhandelen kan nesten virke ubegrenset.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken