Gå til sidens hovedinnhold

- Lekkert på Chanel

Representerer designeren

(SIDE2): Side2 fikk overvære moteukens største begivenhet, Chanel, under gårsdagens visninger i Paris.

De trofaste Chanelambassadørene valgte å representere designeren. Side2 så mange Chanelvesker og sko, og flere hadde valgt å gå i Chanel fra topp til tå!

Chanel, med designer Karl Lagerfeld i spissen, er et av de mektigste motehusene i verden, og da luksusmerket skulle vise vår/sommer 2014 kolleksjonen på Grand Palais, var det igjen stjernespekket oppmøte!

- De viser respekt til designeren, sier en fransk streetstylefotograf som er travelt opptatt med å ta bilder av de mange oppmøtte.

Gjestene hadde det svært travelt med å haste videre etter showet, men noen tok seg tid til å smile til de mange oppmøtte fotografene utenfor.

- Jeg tror i dag må være en av de mest befolkede visningene utenfor, men det er god stemning, sier bloggeren Virginy til Side2, ikke sånn som på Stella McCartney, der fotografene begynte å sloss utenfor.

Hun hadde rett, det var god stemning, og side2 fikk vekslet to ord med Karl Lagerfelds muse og modell Baptiste Giacobini, som utbrøt at showet var intet mindre enn fantastisk!

Italienske Vogues moteredaktør Giovanna Battaglia var helt enig.

- Det er Chanel, utbrøt hun.

- Det blir aldri feil! Karl kan ikke gjøre noen feil, sa hun begeistret før hun ble overfalt av fotografene som sto å ventet.

Elle USA sin sjefsredaktør og kreativ leder Joe Zee spøkte og lo på trappen etter showet, mens Miroslava Duma og Elena Perminova poserte velvillig for fotografene.

Visningen var i tro Chanel ånd, med mye tweed, samtidig som det var røft. Modellene hadde for anledningen fått fargerik sminke og skulderlange parykker med pannelugg.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken