(SIDE2): Leland Shoemake døde på fredag kveld, seks år gammel, etter at han pådro seg en alvorlig infeksjon i hjernen.

Syk i en måned

Leland ble behandlet for infeksjonen på et sykehus i Atlanta, melder Fox 59. Han skal ha vært syk i nærmere en måned før han døde, hvor han i de to siste ukene bodde på sykehuset.

Legene vet fremdeles ikke hva som forårsaket den hissige infeksjonen som fikk den lille gutten til å dø. Han døde imidlertid ikke uten å etterlate seg en hilsen til foreldrene.

Da de sørgende foreldrene dro hjem fra sykehuset for å finne passende klær å begrave sønnen i, ble de nemlig overrasket over en håndskrevet lapp som lå på kjøkkenbordet.

«Jeg er fremdeles med dere. Takk, mamma og pappa. Ha det bra», hadde den unge gutten skrevet før han dro til sykehuset for siste gang.

Delt på Facebook

Nærmere 14 000 mennesker har likt siden «Prayers for Leland» på Facebook, for å støtte den unge gutten gjennom sykdommen. Så snart foreldrene fant lappen, bestemte moren seg for å dele den med Facebook-gruppa.

- Han var min verden. Han gjorde meg til en mor. Han ble født for tidlig, men kom ut hylende og frisk. Han var smart fra sin første dag, og kunne hele alfabetet, farger, former og flere ord før han hadde fylt ett år. Han var vår lille nerd, og vi elsket ham for det, skriver moren Amber på Facebook.

- Vi aner ikke når han skrev denne lappen til oss, men den viser hvilket spesielt barn han var. Vi vil elske deg for alltid, Leland. Sov godt, avslutter moren.