(SIDE2): Mandag braker det løs med en ny runde av «Big Brother», og Dagbladet avslører en av årets deltakere i sin papirutgave mandag.

Glamourmodellen Lena Charlotte Westby (24) fra Elverum forteller i et intervju med avisen at hun deltar og ikke kommer til å bruke mye energi på å dekke seg til under oppholdet.

Hun har tidligere kastet klærne for Vi Menn og for Onlinemagasinet.

Se alle bildene av Lena Charlotte på Onlinemagasinet

Dermed er hun ikke spesielt stresset før hun skal bli overvåket av kameraer døgnet rundt, også på toalettet og i dusjen.

– Jeg har ikke problemer med å være naken inne i huset. Det er jo bare en menneskekropp, og det har vel alle sett før. Jeg kommer ikke til å bruke energi på å dekke meg til hele tida. Det tar jo bare ekstra tid, sier Westby til Dagbladet og ler.

Hun sier til avisen at hun har 700 gram silikon i hver pupp, og at hun tror de andre fort kan oppfatte hun som «ei puppeguri».

Sammen med Petter Pilgaard (31) skal Sarah Natasha Melbye (35) være programleder for «Big Brother».

- Først lo jeg i ti sammenhengende minutter, og mens jeg trakk pusten for å le igjen, ble jeg fortalt at jobben skal gjøres sammen med Petter. Det var først da jeg begynte å se etter skjulte kameraer, sa Natasha Melbye til VG når det ble kjent.

Du kan lese mer om Lena Charlotte Westby på bloggen hennes