SANDNES(SIDE2): Nå er det klart hvilke kjendiser som skal delta i den andre sesongen av «71° nord - Norges tøffeste kjendis», som skal gå på TVNorge over nyttår.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Årets deltakere er:
- Lene Alexandra Øien (28)

- Mina Hadjian (34)

- Vendela Kirsebom (43)

- Pål Anders Ullevålseter (41)

- Abid Raja (35)

- Tor Endresen (51)

- Asgeir Borgermoen (39)

- Mette Solli (36)

- Maria Solheim (28)

- Linda Medalen (45)

Kjendiser på tur
Dermed er det et svært så stjernespekket lag som skal konkurrere seg imellom om å vinne kjendisversjonen av den populære realityserien.

Tidligere i år var det fotballproff Harald Martin Brattbakk som stakk av med seieren, foran nesa på Kristin Krohn Devold og Cato Zahl Pedersen.

- Det er et veldig bra lag vi har fått med oss denne gangen, sier programleder Tom Stiansen til Side2.

- Sterke personligheter
Kjendisreisen startet på mandag denne uken, og onsdag ankom kjendisene et sykkelanlegg like utenfor Stavanger. Der ble deltakerne introdusert for pressen for første gang.

- Så langt er mitt inntrykk at disse deltakerne er godt forberedt og i stort sett god form. Og ikke minst er det en veldig variert flokk med sterke personligheter, så dette tror jeg blir en veldig bra tur videre, sier Tom Stiansen.

En av dem som er med på turen er artist og tv-programleder Asgeir Borgermoen. I motsetning til flere av de andre deltakerne, er han godt vant til naturen.

- Ikke god form
- Jeg har vokst opp på gård, så jeg vet å sette pris på å være ute i naturen. Men dette er ingen søndagstur. Det er hardt arbeid og krevende utfordringer, sier Asgeir til Side2.

I forkant av ekspedisjonen fra Lindesnes til Nordkapp har Borgermoen ikke forberedt seg på noen spesiell måte fysisk.

- Jeg er ikke noe spesielt god form, men det er flere her som ikke er det, så vi støtter hverandre, sier han.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!