Gå til sidens hovedinnhold

Feiret nyttår med P. Diddy

Lene Alexandra Øien feiret nyttår med Jamie Foxx og P. Diddy i Miami.

(SIDE2): Den tidligere glamourmodellen tok seg en real fest i 2008-årets siste dag. Hun fløy helt over Atlanteren for å feire den store festdagen i varmere strøk, nærmere bestemt Miami.

På sin egen blogg forteller Øien om at hun ganske tilfeldig dumpet inn på rapperen P. Diddy sin fest i partybyen Miami - helt uten billett og penger.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

«Vi kom til Miami klokken 18.00 på nyttårsaften og hadde egentlig ikke lagt noen planer. Vi var veldig sultne etter flyturen og kastet først i oss en biff. Etter biffen så vi et fantastisk fyrverkeri på stranden. Vi møtte en del mennesker som foreslo forskjellige steder hvor vi kunne feire. Blant annet ble det nevnt at Lindsay Lohan hostet et party på en klubb som heter Mansion. Det kostet cirka 200 dollar å feste med henne (cirka 1400 norske kroner). Men det beste forslaget vi fikk var P. Diddy party på Fontain Blue. Det er et nytt og stort hotell hvor det også finnes en stor klubb med mange avdelinger. P. diddy er jo kjent for å være kongen «of the partyscene» så vi ville jo ikke gå glipp av det. »

Smilte til dørvakten
Videre skriver «Skal vi danse»-kjendisen at billettene kostet flesk og at de egentlig måtte forhåndsbestilles. Men for Øien og hennes venninne holdt det å smile litt ekstra til dørvakten, viste det seg.

«Jeg er ikke den som er mest frempå så jeg valgte å forsøke å få øyekontakt med han som så ut til å ha høyest autoritet. Og imens var min venninne Vicky allerede i gang med å selge oss inn for å komme inn på VIP-avdelingen som det tydeligvis var ganske så umulig å komme inn på. Men med litt is i magen for en gangs skyld pekte etter hvert en av vaktene på meg og vi ble fulgt direkte inn til klubben. Så der sto vi i Miami 1. januar 2009 og drakk VOSS vann med siden av selveste Jamie Foxx.»

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Håndplukket jenter
P. Diddys fester er kjent for å ha høy glamourfaktor og da han besøkte Norge sist holdt han celeber fest i Oslo på utestedet Kharma. Her håndplukket han norske jenter som sto utenfor og ville inn. Til Side2 innrømmet den store stjernen at han var klar for nok en fest.

- Jeg er i festhumør, fortalte han og plukket smilende ut vakre, norske jenter som fikk geleide han inn på festen.

Les saken: P. Diddy håndplukket jenter

Kommentarer til denne saken