(SIDE2): Det er FHM som i sin februarutgave kan skilte med den spreke kvinnen på sin forside.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Lene Hansen kjenner mange fra suksesserien «71º nord» på TVNorge, hvor hun til slutt endte på 2.plass.

Vil ikke ned i vekt
I FHMs intervju blir hun spurt om hva som får noen til å søke på «71º nord» fremfor serier som for eksempel Robinson.

- Jeg kunne aldri vært med på Robinson. For det første ville det vært for kjedelig, og for det andre har jeg ingen interesse av å gå ned mer i vekt og miste alt av muskler. «71º nord» står det respekt av å være med på. Det samme kan dessverre ikke sies om Robinson, sier hun i intervjuet og sparker dermed litt mot deltakerne derfra som nå leser dette.

Har tre barn
Side2 møtte Hansen på premierefesten til «71º nord» i september i fjor, og der fortalte hun også at hun forventet tøffe tak når hun meldte seg på.

- Jeg har alltid tenkt at det er for tungt og tøft. Men nå måtte jeg bare bli med. Og det var typisk at jeg kom til å bli trukket ut, så jeg sa til samboeren min Thomas at han måtte belage seg på å bruke sin sommerferie på meg og være hjemme med barna, fortalte hun til Side2 da.

26-åringen som til daglig jobber for treningskjeden Elexia, har tre barn som var åtte, fire og halvannet år da hun deltok i realityserien.

- Det var tungt å være borte så lenge, og jeg savnet dem veldig. Men heldigvis var det så mye som skjedde, så en fikk ikke så mye tid til å tenke på det hele tiden, fortalte hun til Side2.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Les mer om Lene Hansen i «71º nord»
Allierte seg med gutta

Les mer om finalen i «71º nord» her:
Tarjei brast i gråt

Deltar i Wipeout
I det seks sider lange intervjuet forteller hun også at hun skal være med i «Wipeout» på samme kanal. Bladet spør henne derfor om hun har planer om å bli den nye Petter Pilgaard.

- Haha! Vi er store i kjeften begge to, men jeg tror nok at han er hakket mer mediekåt enn meg. Men herregud – får man tilbud om gratis ferie i Argentina, takker man vel ikke nei til det.

Sjekk også ut Lene Hansens blogg

Du kan se flere bilder og lese hele intervjuet med Lene Hansen i FHMs februarutgave som er i butikkhyllene fra og med i dag, fredag 22. januar.