(SIDE2): Det er første gang Lene Nystrøm gjester den norske moteuken og hun var full av rosende ord over det hun så på Oslo Fashion Weeks tredje dag da hun overvar Iselin Engans visning.

Se hele kolleksjonen nederst i saken!

Vil ha alle
Iselin Engan viste sin kolleksjon for høst- og vintersesongen, en dus, vakker og godt gjennomført kolleksjon bestående av kjoler og kåper. Iselin er spesielt kjent for sine kjoler og det var også disse Lene la merke til.

- Jeg så meg selv i så mange av hennes kjoler, de var helt utrolige nydelige. Spesielt den første lilla kjolen var helt utrolig vakker, sier Aqua-Lene til Side2 etter visningen torsdag kveld. Hun hadde nettopp ankommet Norge fra sitt danske hjemland for å få med seg litt av moteuken her hjemme.

Imponert
Lene, som får med seg en del visninger på den danske moteuken, var veldig imponert over Iselin Engans design. Artisten hadde ikke hørt om designeren som var med på realityserien «Designerspirene» før.

- Hun har et virkelig stort talent. Jeg kjente ikke til henne før jeg skulle hit i dag, men ble anbefalt å gå på denne visningen på forhånd og det var absolutt verdt det. Jeg likte så godt de feminine kjolene, sier hun.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

På Moods
Lene var for anledningen kledd i en mørkeblå pinstripe dress fra Moods of Norway og Side2 tipper på at hun skal videre på visningen hos gutta som nettopp har åpnet en signaturbutikk i hovedstaden.

- Jeg har vært på den danske moteuken som var forrige uke, og dette er den første visningen jeg er på under moteuken i Oslo, så det er spennende, sier hun.

- Det blir fest hos Moods of Norway og deres butikkåpning i kveld.

Les mer her: Bli med Moods på utedo

Les også: - Her er kjæresten min!

Supermodell
Iselin Engans venninne, supermodell Iselin Steiro (22) er svært kresen på jobber, men hun gikk visningen for Iselin denne gang som hun gjorde under moteuken i fjor høst.

Supermodellen, som for tiden fronter vårkolleksjonen til den spanske kleskjeden Zara, åpnet visningen i en kort, lilla kjole som Lene Nystrøm falt helt for.

Iselins kjoler var sarte i uttrykket, i duse farger som rosa, champagne og blått, men også mørkere vinterfarger som dyp lilla og sort på kåper og lengre kjoler. Designeren har også valgt flere korte, florlette kjoler i denne kolleksjonen - og flere med myke volanger og rysjer.

Sukkertøy
Moteansvarlig i HENNE, Lisbeth Gulbrandsen, likte svært godt det hun så og forteller til Side2 at Iselin kan sine kjoler til fingerspissene.

- Dette er en veldig godt gjennomført kolleksjon med mange vakre kjoler. Hun har endret en del siden sist og viser mer variasjon i ytterplaggene. Det er virkelig en nytelse å se på, som sukkertøy, sier Lisbeth til Side2.

Se hele kolleksjonen i en stor bildeserie nederst i saken!

Side2 følger Oslo Fashion Week hele uka - så følg med for moten, festene og kjendisene!

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!