(SIDE2): Leon Bashir gjestet «Studio 5» i Nydalen onsdag, der «Tomme Tønner»-regissøren og skuespilleren også tar et oppgjør med romanseryktene mellom ham og Lene Alexandra Øien. Det skriver seher.

Ryktene startet allerede i september i fjor. De to har flere ganger blitt observert sammen, og på enkelte nettsteder har de blitt omtalt som et par.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Sendte videohilsen til Lene Alexandra
Senest før Lene Alexandras prestasjon i Melodi Grand Prix stilte Bashir opp med en videohilsen til artisten via VG Nett. Han ble flere ganger omtalt som Lenes kjæreste i artikkelen. Men nå kaller han ryktene for tomme.

- Jeg skjønner ikke hva Medie-Norge driver med. Hvem av oss har sagt at vi er sammen? Tror dere på det som blir skrevet i Se og Hør?

Han svarer aldri direkte på gjentatte spørsmål om de er et par. Men han omtaler Lene som sin venn, og hevder de mange tingene de har til felles er en av grunnene til det.

- Hun er venninna mi, ja. Jeg har stor respekt for Lene. Vi har kjent hverandre i fire-fem år, og begge trener mye. Det er alltid mye negativt som står skrevet om henne, men hun kommer tilbake hver gang.