Gå til sidens hovedinnhold

Cohen kommer!

Levende legende spiller to konserter på norsk jord i sommer.

(SIDE2): Hold av datoene fredag 16. og lørdag 17. juli. Da kommer nemlig selveste Leonard Cohen til henholdsvis Langesund og Molde for å holde hoff. Med to konserter på like mange dager, spiller han både på Wrigthegaarden i Langesund og på Romsdalsmuseets utescene under Moldejazz 2009.

- Fortsatt vital
- Rapportene etter konserten på Bislett i fjor, og liveplata og DVDen fra tilsvarende konsert i London viser at Cohen er en artist med et fantastisk repertoar. Han er også fortsatt veldig vital og vi ser på ham som en veldig riktig artist for Romsdalsmuseets utescene, sier Moldejazzens festivalsjef Jan Ole Otnæs til Side2.

I fjor sommer spilte Cohen for et utsolgt Bislett Stadion i Oslo, og den canadiske artistens posisjon har alltid vært sterk i Norge.

- Vi har god tro på at dette blir utsolgt fort, sier Otnæs.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Et viktig trekkplaster
Nylig ble også britenes popjazz-favoritt Jamie Cullum bekreftet som en av hovedartistene til Moldejazz 2009, og Otnæs lover at det er flere godbiter i vente til sommeren.

Les saken: Jamie Cullum til Moldejazz

- Vi har offentliggjort omtrent halve programmet nå, og resten kommer i løpet av de neste par ukene. Og det er mange sterke navn på plakaten. Selv om Cohen nok blir et viktig trekkplaster for det brede publikummet, kommer flere av de rendyrka jazznavnene til å dra mye publikum også, tror festivalsjefen.

Billettene til Leonard Cohens konserter er i salg fra fredag 17. april kl. 10.00.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken