Gå til sidens hovedinnhold

Lervik: - Vi blir enige

Fast-sjef John M. Lervik mener partene blir enige. Opticom kommer med en melding etter styremøtet klokken 12.30 i dag.

- Vi blir enige, sier administrerende direktør John M. Lervik i Fast til TV 2 Nettavisen.

Utlendinger på banen
I helgen skal utenlandske selskaper ha vist interesse for Opticoms Fast-aksjer uten at det foreløpig skal være noe konkret. Styreformann Anders Eckhoff i Opticom sier til TV 2 Nettavisen at han ikke ønsker å kommentere saken noe mer før etter at selskapet har sendt ut en melding. Den kommer før børsen åpner klokken 10.00 mandag.

Dagens Næringsliv skriver mandag at Opticom frykter at budet fra Fast er et ledd i et taktisk spill, der formålet er å gjennvinne kontrollen i Opticom.

- Er dette en felle?

- Det er helt utrolig at noen kan påstå det. Det er 100 prosent feil. Dette er en løsning som er god for alle parter, sier Lervik.

Lervik opplyser at Fast jobber så fort selskapet kan med å konkretisere budet. Først må den legale strukturen på plass.

- Noen tror at vi skal forhandle, men det som er viktig nå er å få strukturen på plass, noe som er advokatmat, sier Lervik.

Villig til å gi et premium
- Når det legale er på plass, så snakker vi pris. Opticom vil kreve et premium. Er det aktuelt for Fast å betale?

- Det spørs hvor mye det er, men det som er et faktum er man må behandle Fast- og Opticom-aksjonærene likt, sier Lervik.

Trolig ligger prisen Fast ønsker å betale for Opticoms 27 prosent i Fast på rundt 130 kroner per Opticom-aksje. Det inkluderer det fremførbareunderskuddet i Opticom. Opticom-styret på sin side venter mellom 160 og 170 kroner.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken