Gå til sidens hovedinnhold

Les Britneys sladder-oppgjør

Britney Spears (25) tar nå et oppgjør med alt som blir skrevet om henne. Les her.

(SIDE2): - Det er så morsomt hvor mange historier som blir skrevet om forskjellige mennesker. Det er akkurat som om vi også vil at alle våres historier skal publiseres også. Men egentlig er det kun noen få mennesker som er interessert i å høre om hva som virkelig er sannheten, fordi det dårlige alltid er så mye mer interessant enn sannheten. Jeg vet ikke hvorfor, men det er bare så rart. Jeg brukte å bli sint på alle de tabloide fortellingene som ble skrevet om meg, men nå prøver jeg bare å være kald, skriver Britney Spears på sin hjemmeside .

Kuttet ut mennesker
Britney vil ikke legge skylden på noen, men forklarer at hun nå ser på verden med helt andre øyne.

- Jeg tror mitt problem var å slippe for mange mennesker inn i livet mitt. Du vet aldri en annen persons intuisjoner, eller hva en annen person vil ha. Jeg føler at jeg var for åpen. Jeg har måttet kutte ut så mange mennesker i livet mitt, forklarer hun.

Ønsker å være lykkelig
Britney er heller ikke nådeløs i kritikken om at hun har festet for mye.

- Jeg mener det er normalt for en ung jente å gå ut etter en stor skilsmisse. Jeg tror det var en større issue fordi jeg ikke hadde gått ut på lenge. Jeg er 25 år, og jeg har fortsatt mye å lære, og jeg kommer til å gjøre feil hver eneste dag, og jeg tror alle feilene jeg gjør kanskje havner på CNN eller Good Morning America. Jeg er bare et vanlig menneske, og jeg elsker dere for at dere fortsatt liker meg, skriver hun.

Men hvorfor skrev egentlig Britney dette brevet?

- Jeg vet at alle tror jeg nå spiller et offer, men det er jeg ikke, og jeg hater det som skjer nå. Kanskje dette er grunnen til brevet. Jeg ønsker meg bare det samme i livet som dere ... og det er å være lykkelig.

Les mer om kjendiser her:

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?