Gå til sidens hovedinnhold

Les hva Mats svarte

- Jeg angrer på at vi tok inn igjen Reidun. Det var uklokt, sa Mats Karstensen (19) etter han røk ut fra Farmen. Mandag stilte han til nettprat - svarene leser du her!

Mats og broren Eirik kom inn på Farmen som to utfordrere og var forberedt på å måtte slite med folkene på gården.

Ble annerledes
- Personene der var bare hygglige - det ble annerledes enn vi hadde tenkt oss, forteller Mats. Han synes oppholdet på gården ble slik han hadde forestilt seg.

- Jeg sitter igjen med masse minner av personene jeg er blitt kjent med. Så har jeg lært om slakt og litt gårdsdrift samt hvordan det er å omgås folk i et så tett miljø. Veldig interessant sosialt, mener Mats.

Han trodde egentlig at han og broren skulle ende i tvekamp første fredagen etter de kom inn på Farmen.

Ikke sentimentalt
- Vi var veldig innstilt på det. Vi regna med at vi ville bli nødt til å kjempe med hverandre og hadde planlagt at vi skulle gi alt begge to. Sånn sett var det ikke noe sentimentalt å dra fra Farmen, men det er aldri gøy å forlate en konkurranse du har lyst å være med i for å vinne.

Mats angrer ikke på at han ble med på Farmen, men han angrer på noe annet:

- Vi skulle ikke tatt inn igjen Reidun. Det var uklokt. Vi burde fått inn en mann i stedet, så hadde Eirik og jeg hatt sjansen til å bli lenger. Men du tenker ikke helt klart når du er der oppe, smiler Mats.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien