Gå til sidens hovedinnhold

De heteste lesbekyssene

Portia de Rossi og Joely Richardsons kyssescene i den nyeste sesongen av «Nip/Tuck» er noe av det heteste man har sett på TV. Få oversikten her.

(SIDE2): Det er den britiske tabloiden The Sun som har laget en oversikt over de heteste lesbiske kyssene på skjermen og som spesielt fremhever de den allerede mye omtalte scenen mellom de Rossi og Richardsons i «Nip/Tuck» som handler om to plastiske kirurgers ve og vel i Miami.

Madonna og Britney havnet bokstavelig talt på alles lepper da de under MTV Video Music Awards i 2003 klinte til på direkten.

Mischa Barton og Olivia Wildes strandflørt i «The OC» har også blitt lagt merke til. - For en gangs skyld ble «OC» spennende, skriver The Sun.

Anna Freil og Nicola Stephensen gledet mange briter med sitt kyss i den engelske såpen «Brookside»

Keeley Hawes og Rachael Stirling stod kanskje for tidenes mest overhypede lesbiske kyss i den britiske TV-serien «Tipping The Velvet», men er likevel med på listen.

Når det gjelder filmer fikk Sarah Michelle Gellar og Selma Blairs kyss i «Cruel Intensions» også mye omtale, det samme kan sies om Neve Campbell og Denise Richards' hete scener i «Wild Things»

Penelope Cruz og Charlize Therons sengekos i «Head In The Clouds» og Jennifer Garner og Natassia Malthes kyss i «Elektra» er også med på listen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Se bilder under

Reklame

Slik får du godt internett på hytta