Gå til sidens hovedinnhold

Trumps ettermæle: Det er pressen som burde skamme seg

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det sies at kjærlighet gjør blind, men det gjør sannelig hat også. Hatet Trump som president har blitt utsatt for mangler sidestykke i vår tid, og man kan spørre seg hvorfor. Hvis vi kan legge vekk uvesentlig retorikk som «tidenes verste sveis» og heller se på hvilken politikk han faktisk har gjennomført, vil vi se hvor urettferdig han er blitt behandlet.

Les også: Trump til Texas – første opptreden siden Kongress-opptøyene

La meg nevne noen viktige og avgjørende grunner til at jeg og millioner med meg gir vår støtte til Donald Trump:

Som president er han tydelig på å stå opp for, og kjempe for, de kristne verdiene og kristendommens plass i Amerika. Han vil ha et Amerika bygd på Guds lover. Han kjemper for ekteskapet mellom mann og kvinne, en naturlig familie og for det ufødte barnets rett til liv.

Han har utrettet ufattelig økonomisk fremgang og gjenopprettelse av arbeidsplasser i USA. Han har gitt sin tydelige og modige støtte til Israel, det eneste demokratiet i midtøsten. Han holdt sitt løfte om flytte ambassaden til Jerusalem og la Israel rettmessig få definere sin egen hovedstad.

Han har, i motsetning til presidenter før seg, skapt fred og ingen kriger i disse fire årene han har sittet ved makten. Han er motstander av den destruktive globaliseringen som mange mennesker føler seg avmektige overfor. Han vil sette Amerika og sitt eget folk først, og som han sa gjøre Amerika «great again».

Les også: Internt FBI-notat: Advarer om enormt opprør i USA

Millioner av amerikanere og andre er fullt overbevist om at det har blitt begått et massivt valgfusk, men villigheten til å undersøke saker og ting har vært sjokkerende liten både i rettsapparatet og i store deler av media.

Når så stormingen av kongressen skjedde fikk presidenten skylden for å ha oppildnet til hat og vold. Jeg har med egne ører hørt hva Trump sa i forkant. Han sa at de skulle marsjere mot kongressen på en fredfull måte. Alle som vil kan lete opp klippet og høre sel . Spørsmålet er: Vil vi virkelig vite sannheten?

Til slutt vil jeg korrigere dere journalister som påstår at presidenten vil få et grusomt ettermæle. Er det noen som vil få et dårlig ettermæle, så er det måten venstrevridd media har dekket Trump som president på. Den har vært villedende, hatefull og skammelig.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus