Etter å ha lest innlegget om norsk veganforbunds søknad om statstøtte og Jenny Klinges motsvar
synes jeg det er på tide å foreslå noen tiltak som kan spare staten for milliarder.

Dette er saken: Veganere vil ha statsstøtte: – En gjeng fanatiske kjøtthatere

All statlig støtte til religionsvirksomhet og tilsvarende må avsluttes. Det er importert så mange rare trossamfunn til Norge nå
at staten ikke lenger kan ha noe med disse å gjøre. Disse må karakteriseres som 'hobby' og har ikke krav på noe støtte mer enn
bil- og frimerkeklubber. Pengene bør heller gå til idrettsforeninger og andre tiltak som får folk til å mosjonere og forbedre sin helse.

At de som dyrker grønnsaker får støtte er jo ille nok. Så det blir jo helt absurd at de som spiser disse ferdig betalte grønnsakene også skal ha støtte. Å være bonde i Norge må likestilles med andre yrker. Kutt all støtte til jordbruk. Kan man ikke leve av det så finn på noe annet. Om det betyr at vi kun kommer til å kun drive med dyrehold i Norge så får det være greit. Jeg spiser heller godt geitekjøtt enn en gulrot som jeg har betalt for tre ganger, før jeg må betale overpris for å få den med hjem fra butikken.

Les også: Norsk vegansamfunn: Veganisme er allerede et livssyn

Etter denne koronakrisen må Europa stå sammen. Ikke nødvendigvis innen EU, men vi må la hvert land produsere det som er naturlig og mest lønnsomt. Vi får utnytte vår karrige natur til å produsere det kjøttet som kommer fra dyr som klarer å beite det i seg.