Gå til sidens hovedinnhold

- Coldplay ser ut som søppelmenn

Oasis-Liam hardt ut mot Chris Martin og kompani - igjen.

(SIDE2): Liam Gallagher har, som den alltid frittalende frontfiguren i Oasis, en mening om det aller meste her i verden.

Og når han nå lanserer sitt eget klesmerke Pretty Green, greier han ikke unngå en aldri så liten Coldplay-diss.

- Det verst kledde bandet må være Coldplay. Hva er greia med de uniformene? Ungene mine har lekeklær som ser bedre ut enn Coldplay sine. Hvis du skal vinne en Grammy så kan du ikke møte opp og se ut som søppelmenn. Forferdelig. Gjør en innsats, sier Gallagher til Manchester Evening News.

Les også: Oasis kapret topp tre

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- De ser ut som kvinnfolk
Men hvor seriøs er egentlig yngste bror Gallagher når han tar sats i klesbransjen?

- Jeg fikk idéen fordi jeg ikke fant klærne jeg ville ha i butikkene. Pretty Green er enkelt og greit klær etter min personlige smak. Jeg prøver ikke å tvinge mine meninger over på andre, men jeg er bare ikke noe fan av dagens rockemote. Gutta i dagens band ser ut som kvinnfolk, fnyser han.

Noel får ingenting gratis!
På spørsmål om han ser for seg hele Oasis kledd i Pretty Green-antrekk på scenen, er han fast bestemt på at dette ikke vil skje.

- Nei, vi er ikke Showaddywaddy (popband på 70-tallet, journ. anm), heller! Og om Noel vil ha klær fra kolleksjonen min får han kjøpe de selv. Han får ingenting gratis av meg!

I forbindelse med lanseringen av klesmerket har Liam blitt en aktiv bruker av det populære nettstedet Twitter. Men noen datanerd ønsker Gallagher ikke å være.

- Twitter er et nødvendig onde for meg. Jeg bruker det kun til å promotere klærne, men jeg har faktisk begynt å like det nå. Jeg får muligheten til å svare folk og være ærlig. Nei, forresten. Jeg tar det tilbake. Jeg hater Twitter, jeg hater Facebook. Jeg hater det jævla internettet. Men mest av alt hater jeg at jeg har begynt å like det, gliser han.

Se her: Liam Gallagher på Twitter

VIDEO: Liam om sitt nye klesmerke

HTML EMBED
Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken