Gå til sidens hovedinnhold

Liker du å bli tatt bakfra?

Danskene har helt dilla på analsex, men er vi nordmenn like frekke?

(SIDE2): Den siste uken har danske Ekstra Bladet hatt fullt fokus på analsex - og danskene ser ut til å like det.

Hva med oss nordmenn, er vi like frekke som våre naboer i sør? Stem til høyre på siden.

Du kan også diskutere sex med andre på ME. Meld deg inn i klubben «For deg som har lyst» nå. Husk at du må være medlem på ME, for å bli med i klubben.

Rekordmange liker analsex
I en undersøkelse utført av det danske livsstilsbladet Woman, forteller 35 prosent av kvinnene at de liker analsex. Men det er også 35 prosent som ikke liker å bli tatt bakfra.

Et erotisk dansk nettsted spurte nylig sine lesere om hva de synes om analsex, og svarene var rekordmange. Hele 84 prosent svarte at de synes analsex er både deilig og frekt.

Guide til hvordan bli tatt bakfra
Ekstra Bladet kjører i dag en stor guide der leserne får enn innføring i seks forskjellige måter å ha sex bakfra. Vi gir deg en liten smakebit her.

Trillebåret
Dere står oppe. Hun bøyer seg fremover, til hendene treffer gulvet. Deretter tar han rundt lårene eller hoftene hennes, og løfter hennes ben fra gulvet. Han står nå kun med hennes underkropp i hendene, og det er kun hennes hender som rører gulvet.

A la negresse
Hun ligger med ansiktet ned i madrassen. Han legger hendene på skulderbladene hennes, og presser henne lenger ned. Så samler hun sine ben bak hans lår, slik at hun trykker han enda nærmere seg. Dette er en av de dypeste stillinger som finnes.

Cuissade
Stillingen er en blanding av bakfra og fra siden. Hun vender ryggen mot han, og han trenger seg inn i henne, med den ene av hennes ben mellom sine, og med det andre trukket opp. Denne stillingen gir også en deilig dybde for begge parter.

Paraseusse
Dette er den mest behagelige stillingen av de alle. Hun ligger med ryggen til ham, og han stikker penis inn i henne bakfra. Fordelen med denne stillingen, er at begge ligger behagelig og har hendene fri til å kjæle hverandres kropper. Denne stillingen er velegnet også hvis kvinnen er gravid, og er perfekt dersom man ikke ønsker alt for voldsomme fysiske belastninger.

Postillonage
Den eneste forskjellen på postillonagen og de øvrige stillingene bakfra, er at han legger fingeren sin på hennes anus når hun nærmer seg orgasmen. Mange kvinner foretrekker heller et lite trykk på anus, enn å få hele fingeren innenfor.

Stående
Han kan også ta henne bakfra, mens begge står oppreist. Hun kan støtte seg mot en vegg eller et bord. Stående stillinger gir samme mulighet som Cuissade og paraseusse, til å bruke hendene overalt på hennes kropp.

Les mer om sex, samliv og kjærlighet her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Reklame

Vann plenen og potteplantene automatisk mens du er på ferie