Gå til sidens hovedinnhold

Lil' Kims eks kan bli henrettet

Damion Hardy er anklaget for drap på svensk kjendis.

Det kan se ut som Lil' Kim valgte den farligste gutten i nabolaget som kjærste. Damion Hardy alias World er den utpekte sjefen for gjengen CMB, som er mistenkt for å ha kontrollert mye av kokainsalgeti Brooklyn på 90-tallet, og for å stå bak minst fem drap.

Får sprøyten?
I musikkverden er han best kjent som Lil' Kims gamlekjæreste, og nå risikerer 33-åringen den dødelige giftsprøyten. Hardy kan få dødsstraff for angivelig ha fått to personer drept, blant annet en svenske.

Stress.no skriver at New York-mannen er anklaget for å ha fått rivalen Ivory Davis myrdet sommeren 2000. Davis ble skutt to ganger i ryggen mens han satt i sin sorte Range Rover utenfor en nattklubb på Manhattan.

Da Davis døde trykket han ned gasspedalen, og bilen kjørte nedover Spring Street og traff den svenske stjerneregissøren Johan Camitz, som omkom. Camitz har blant annet gjort videoer for Spice Girls og Eagle Eye Cherry.

- Mentalt syk
Selv om advokaten til Lil' Kims gamlekjæreste skulle klare å få Hardy frikjent, soner han allerede en dom på 12 år; I 2004 hørte han 50 Cent «disse» Kim på radiostasjonen Hot 97, og dro deretter opp til radiolokalene og skjøt en i 50s følge. Hardys advokat hevder at sin klient, som har blitt ekstremt religiøs, er mentalt syk.

Lil' Kim har selv sonet et års fengsel for å løyet i retten. Da hun kom ut, feiret hun blant annet ved å gå på scenen og vise sine gamle stripteasetricks.

SE AMATØRVIDEO: LIL' KIM VISER GAMLE, SNUSKETE KUNSTER

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken