Gå til sidens hovedinnhold

- Alltid tid til trening

Lillian Müller synes det bør bli slutt på dårlige unnskyldninger.

(SIDE2): Lillian Müller (58) er et levende bevis på at en sunn livsstil gjør underverker for utseende. I en alder av 58 år ser hun yngre ut enn mange 30-åringer, og daglig mosjon er en av hennes hemmeligheter.

- 30 minutter om dagen er å anbefale. Da får man i gang blodsirkulasjonen og lymfesystemet. Det er viktig for at alt skal fungere normalt, forklarer Müller.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Trening på stua
Ikke alle føler de får tid til daglig trening, men tidsklemma er en dårlig unnskyldning, mener Müller. Man kan få trent hele kroppen på stuegulvet, og ifølge 58-åringen er det ikke så mye som skal til.

- Man har alltid tid til å trene. Det er jo slik at man alltid får tid til det som er viktig for deg. Du kan for eksempel bruke en rockering, eller trene magen mens du ser opp TV. Jeg bruker av og til et par store flasker fylt med vann. Man kan også bruke en pilatesring for eksempel. hoppe tau eller jogge på stedet hvil – bruk fantasien! Til og med såpass lite som en halvtime er med på å holde musklene stramme og skjelettet sterkt. Påstår Müller.

Fokus på det ytre
Müller, som til vanlig er bosatt i L.A., innrømmer at det er stort fokus på det ytre i glambyen. Selv fokuserer hun på å bygge opp kroppen innenfra, og understreker at det spirituelle er bra for utseende.

- Til slutt forfaller det ytre, i alle fall en god del. I USA er det mye fokus på det ytre, men mange gjør ting feil. Spesielt unge har ikke peiling på hva de skal gjøre for å holde seg unge. Jeg hadde heller ikke peiling da jeg var ung, det tok lang tid før jeg forsto hva som var bra for meg, innrømmer hun.

Giftstoffer
Men selv om man ønsker å se bra ut, må man unne seg enkelte goder.

- Man skal spise sunt, men også unne seg ting – det tåler kroppen. Men for mye giftstoffer bryter ned kroppen, opplyser Müller.

Hva er det aller verste for kroppen og utseende?

- Alkohol og røyking tar på utseende. Jeg har aldri tatt en røyk, drukket alkohol eller drevet med noen form for narkotika. Man må gjøre det beste ut av hver dag. Faller man av ut av rutinen, må man tilgi seg selv og gå videre. Ingen er perfekt.

Hver uke gir Lillian Müllerdeg tips og informasjon om helse, skjønnhet og velvære. Følg med på Side2.

Kommentarer til denne saken