(SIDE2): For kort tid siden annonserte den britiske urokråka Lily Allen at hun har lagt musikkarrieren på hylla de neste fem årene og vil bruke tiden på å planlegge fremtid og familie med kjæresten Sam Cooper.

12 sanger
Særlig lenge varte derimot ikke pausen - the Sun skriver at den mørkhårede sangerinnen nå er i gang med å skrive sangene til den kommende musikalen om Bridget Jones.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Musikalen skal etter planen ha premiere i West End neste år, og Lily har allerede skrevet en av låtene - en som handler om Bridget som står foran kjøleskapet uten å ane hva hun skal spise.

Allen må skrive 11 sanger til før hun er ferdig med prosjektet, men skal ifølge en kilde den britiske sladreavisen har snakket med, ha en haug ideer på lager.

- Ikke gravid
Lily la karrieren på hylla og annonserte i samme slengen at hun går inn for å være gravid innen et år. Ryktene om at hun allerede er det, benekter hun derimot.

Det er ikke første gangen 25-åringen har sagt hun vil slutte med musikken og leve et normalt liv. Både i 2006 og i 2007 sa hun det samme - men det resulterte likevel i albumet «It's not me, it's You» i 2008.

HTML EMBED