Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg orket ikke den dårlige sexen

Lily Allen forklarer hvorfor hun dumpet Jay (45).

(SIDE2): Plateaktuelle Lily Allen er ikke fremmed for å lufte verken hennes meninger eller ymse kroppsdeler til allmenn forlystelse. I forrige uke var hun på scenen (og på nattklubb) med en noe spesiell kjole, og den PR-kyndige popartisten fortsetter nå å bruke sin egen person for å skape ekstra oppmerksomhet rundt det kommende albumet «It's Not You, It's Me».

Les saken:Lily luftet rumpa

- Orket ikke den dårlige sexen
I januar ble det nemlig meldt om at Allen datet den 45 år gamle kunsthandleren Jay Joplin, og bilder av de to turtelduene på ferie i Karibien gikk sin seiersgang verden rundt.

- Jeg har blitt så mye mer voksen det siste året. Jeg har hengt ut med eldre folk på fine restauranter og snakket om kunst, sa hun den gang, ifølge Daily Mirror.

Nå har derimot pipa fått en helt annen lyd, og Lily forteller åpenhjertig om hvorfor forholdet ble så kort.

- Jeg tenkte at han var noen jeg kunne tenke meg å dele resten av livet mitt med. Men jeg orket ikke den dårlige sexen, sier hun syrlig.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fortsatt stor i kjeften
Jay Joplin føyer seg nå inn i en etter hvert lang rekke av individer som har fått passet sitt påskrevet i media av unge frøken Allen. Cheryl Cole fra Girls Aloud, George W. Bush, artisten Kate Nash og til og med Elton John har alle fått høre det, men Lily virker ikke å være en angrende synder.

- Jeg har lov til å ha en mening om ting, har jeg ikke? Er ikke det meningen med livet, undrer hun.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken