(SIDE 2): Etter radiohiten «The Fear» er Lily Allen en større stjerne enn noen gang. Hun ligger også an til å kunne få sitt endelige gjennombrudd i USA, hvis ikke hennes selvdestruktive sider får overtaket. Kjendisblogger Perez Hilton rapporterer at Amerika turneen ikke går helt som planlagt, og at Allen er tilbake på partykjøret.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Full på scenen
Under en konsert i Denver, Colorado la ikke Lily skjul på at hun hadde tatt en liten drink eller to før opptredenen, skal vi tro Perez. Etter konserten skal hun ha vært så dritings at hun ikke klarte å kommunisere med fans som hadde vunnet VIP-pass og dermed et møte med sitt store idol.

- Hun klarte ikke engang å gå opp en trapp uten assistanse, og PR-folkene hun omgir seg med nektet fansen å ta bilder av frykt for at Lily's tilstand skulle komme ut i offentligheten via internett, sier en av fansen, Kristianna, til Perez Hilton.

Ikke første gangen
Dette var ikke den første episoden under USA turneen der Allen er blitt observert i påvirket tilstand. I Salt Lake City, Utah, så fansen Lily bli båret av sikkerhetsvakten med hodet dinglende og bena til alle kanter. Da var den offisielle forklaringen at «Miss Allen føler seg ikke helt vel...».

Lily Allen hevdet for noen år siden at hun elsker å opptre i påvirket tilstand, men har i den senere tid snudd helt om og sagt nei til både dop og alkohol. Hun gikk ned i vekt og så sunnere ut enn noen gang.

Nå ser det ut til at den destruktive Lily er tilbake. Fansen i Norge håper dette ikke betyr at hun avlyser Øyafestivalen i sommer, slik hun gjorde forrige gang hun «ikke følte seg helt vel».

LES OGSÅ:- Narkotika er forbudt