(SIDE2:) Lily Allen er ikke akkurat kvinnen som gjemmer sitt lys under en skjeppe. Men nylig tiltrakk hun seg kanskje uønsket oppmerksomhet da hun via Twitter langet ut mot kjendisbloggeren Perez Hilton, skriver The Times.

- En parasitt
Allen «twittret» inn på Hiltons Twitter etter at han via sin konto oppfordret alle sine fans til å starte en kampanje for at Lily Allen skulle hyre ham som en av figurene i hennes nye video.

- Du er en parasitt, skrev Lily. Og føyde til:

- Å jeg beklager, men vi har allerede castet den som skal spille den sjalu, bitre og ensomme gamle homsedronningen. Hva med neste gang?

Perez Hilton lot seg ikke be to ganger og svarte sporenstreks:

- Sjalu på hvem? David Beckham kanskje. Og hvis jeg ønsket å være en småsprø brite, vil jeg mye heller være Amy Winehouse - som har talent.

LES OGSÅ: Sjekk Perez Hiltons beste og verste

De to fortsatte krangelen på Twitter til stor glede for dem som er knyttet til begge.

- Du er besatt
- Gud, du er så besatt av meg at det er helt flaut, gneldret Lily.

- Gratulerer med at albumet ditt gjør det bra her i USA. Det er VIRKELIG VANSKELIG å selge eksemplarer når du selger platen til rabatterte 3,99 dollar. Desperat!, svarte Hilton.

Perez Hilton har for øvrig lagt sin elsk på norske kjendiser den siste tiden. Blant annet har han erklært sin hengivenhet for Kurt Nilsen.

SE OGSÅ:Perez Hilton gratulerer Norge

Det er ikke første gangen Lily Allen og Perez Hilton har barket sammen. Hun har også tidligere kritisert saker han har skrevet om henne på sin MySpace-side.