Gå til sidens hovedinnhold

Lilys exit?

Stilte uten sminken og i joggesko for sin siste konsert på mange år.

(SIDE2): Lily Allen (25) har barn i magen og har (igjen) annonsert at hun vil trekke seg tilbake og nyte en mer normal hverdag som mor og kjæreste de neste årene.

Det betyr at opptredenen hennes under Big Chill Down-festivalen i Herefordshire i helgen, trolig var hennes siste konsert på en god stund. Og popdamen gjorde sitt beste for å unngå å vise sin gravide mage.

Strippet ned
Opprinnelig hadde Allen krevd fotoforbud, men ga i stedet publikum et heller uvanlig - for henne å være - kostyme. Uten den karakteristiske sminken rundt øynene og iført en rød, vid skjorte, trenge svarte jeans og converse-sko, var det en svært så avslappet stil damen kjørte.

(Se flere bilder fra konserten nederst i saken)

- Unnskyld det ordinære antrekket mitt, men jeg er gravid og dette er jo Big Chill. Jeg hadde pakket med meg høye hæler, men kjæresten min pakket dem ut igjen. Han ga meg forbud mot å gå med høye hæler på scenen, fortalte Lily fra scenekanten, skriver Daily Mail.

- Det er forklaringen på jeansen og tømmerhoggerlooken.

Håndverkerkjæreste
Allen har vært sammen med håndverkeren Sam Cooper (32) siden forrige sommer, og Lily er tre måneder på vei. Ryktene om graviditeten begynte å virre en stund før Lily selv bekreftet tidligere denne måneden at hun venter barn.

Årsaken var at hun gikk i vide og formløse klær - samt at hun har holdt seg unna alkohol og røyk.

Les: Ja, hun er gravid

Gravidpause
Allen har ved flere anledninger sagt hun ønsker å stifte familie, og var gravid også i 2008. Hun mistet derimot barnet hun ventet med daværende kjæreste, Chemical Brothers-stjernen Ed Simons.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

25-åringen, som er kjent for blant annet hitsene «Smile», har tidligere sagt at hun ønsker å ta en pause fra musikken. Hun har selv sagt at hun tar minimum en to års pause, men venner av popstjernen forteller at hun planlegger fem år utenfor rampelyset.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

3587

Kommentarer til denne saken