Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg fikk lapdance

Lily Allens nye hobby er å henge på strippeklubb.

(SIDE2): At Lily Allen er glad i å kaste klærne, vet de aller fleste. Men nå avslører den akk så frekke popstjernen at hun også setter pris på at andre kvinner gjør det.

- Jeg går ofte på strippeklubb, selv om jeg synes det er litt kleint. Jeg undertegnet min første platekontrakt på Stringfellows (strippeklubb i London, journ.anm.) og fikk en lapdance av en naken stripper. Det kan være litt rart når du ikke er tiltrukket av kvinner, noe jeg ikke er, forteller hun i den nyeste utgaven av Q Magazine.

- Liker å prate med strippere
Allen ble tydeligvis ikke skremt av denne opplevelsen og legger til at hun nylig hang ut på en annen strippeklubb i seks timer.

- Jeg har fått lapdance der også. Det er moro, og jeg liker å prate med stripperne, sier Lily.

Hennes egen forkjærlighet for blotting har også skapt store overskrifter, og i intervjuet avslører hun at hun startet tidlig.

- Jeg brukte å vise puppene mine til frisøren min Michael da jeg var yngre. Jeg fikk fem pund avslag for hver gang jeg gjorde det, og ble det nok ganger fikk jeg gratis klipp.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Han har en fin k**
Etter å ha dumpet den 22 år eldre kunstsamleren Jay Jopling på grunn av elendig sex, har nå Lily funnet seg en ny flamme i musikeren Tom Dinsdale fra elektronika-gruppen Audio Bullys. Og den kravstore popstjernen virker å være svært så fornøyd med hans prestasjoner i senga.

- Han er hot, men ganske i forhold til de jeg har vært med tidligere. Hva har du lyst å vite? Hvor stor k** han har? Den er veldig fin, sier den frittalende artisten.

Kommentarer til denne saken