Gå til sidens hovedinnhold

Bråkebøtte får eget TV-show

Lily Allen har slengt med leppa om en rekke kjendiser. Nå kan hun få møte dem i sitt eget talkshow på BBC.

(SIDE2:) Det er selveste statskanalen i Storbritannia, BBC, som har sikret seg den renoverte artisten som et av sine store nøkkelkort til neste år, melder The Times.

Langer ut mot kolleger
Arbeidstittel på showet er «Lily Allen and friends» og programmet vil være en blanding av prat, musikk og kjendisintervjuer.

Det siste kan jo Allen ha god nytte av. Hun har tidligere langet ut mot diverse kjendiser som for eksempel Victoria Beckham og Pete Doherty.

- Hun stikker bare frem trynet sitt for å bli berømt, hun har jo ikke gjort noe spesielt på årevis, sa Allen nylig om fru Beckham til The Daily Mail.

Allen så en stund ut til å bli den nye bråkebøtta i britisk pop a la Amy Winehouse, og det er ikke så lenge siden hun valgte å bli båret ut i en stor sekk (!) for å unngå fotografer etter at hun hadde vært på bar. Stuntet skaffet hennes selvfølgelig enda mer oppmerksomhet.

SE MER HER: Båret ut i gigantisk plastbag

Stemmen av sin generasjon
Men datteren til Keith Allen snudde helt rundt, slanket seg mange kilo og skiftet stylist. I det siste har hun fremstått som en meningsbærende ung kvinne med sikker stilsans.

- Jeg kan ikke vente med å komme skikkelig i gang med showet. Jeg tror neste år kommer til å bli et fantastisk morsomt år, sier hun til The Times. BBC kaller Allen for «en stemme av sin generasjon».

Reklame

Badetøy og bikini: De største trendene i 2021